A Fidesz most bebizonyíthatja, hogy nem a politikai kampány, hanem az ország betelepítési kvótáktól való megvédése a fontos – mondta a Jobbik elnöke kedden Szekszárdon.

Vona Gábor a lakossági fóruma előtti sajtótájékoztatón emlékeztetett arra, hogy pártja alaptörvény-módosítást nyújtott be az Országgyűlésnek, a javaslat tartalmazza a Fidesz népszavazási kezdeményezésében foglaltakat. Eszerint a parlament hozzájárulása nélkül nem lehet nem magyar állampolgárok betelepítését előírni.

Ha a Fidesz megszavazza a módosítást, nem kell népszavazást tartani – jegyezte meg. "Két héten belül eljön az igazság pillanata, bízom benne, hogy a fideszes képviselők józan esze és a haza iránti felelősségtudata fog győzedelmeskedni" – jelentette ki az ellenzéki politikus.

Vona csapdát állított Orbánnak

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@moiszikf: 05:41 Svájc - nagyon okosan - semleges tudott maradni, pedig próbálták bevonni, főleg a 2.vh idején. Semlegessége révén egy biztonságos pont volt, a frank jó valuta és onnan eredeztethető a bankok megerősödése.

A kormányzás is példátlan, hiszen az összes párt adja a Szövetségi Tanács tagjait, amelyik kormányoz.
1magyar
@JAJMÁR: Azért tudott semleges maradni mert akiknek a pénze ott van,nem engedik a háborút.
Kutyuska
@justhpeter: Viszont teljesen felesleges az egymástól ide-oda csábítgatás, mert holt biztos, hogy összeborul a Fidesz a Jobbikkal 2018-ban. Lehet, hogy már a választások előtt, de utána tutira.
Csak annyiban különböznek, hogy a Fidesz nem akarja beismerni, hogy a szélső jobboldalhoz tartozik.
Lackó50
@eszegfu: Ezek a népszavazástól jobban félnek, mint ördög a tömjéntől. Ha kicsit többen elmennek, akkor rögtön kiderülne, hogy az a 2/3-ad, amire hivatkoznak, az már sehol sincs.
eszegfu
@Lackó50: Ahogy mondod! Nem kell nagy "stratégának" lenni ahhoz, hogy felismerjük: a 2018. országgyülési választások előtt nem szabad népszavazást tartani. Annál is inkább, hogy már most az "igéretek földjét" helyezte kilátásba Varga! Már készitik a 2017. költségvetést... az adócsökkentés és az otthonteremtési támogatások miatti többlet költséget a "gyorsuló és fehéredő gazdaságnak köszönhető bevétel"-ből fedezik...kiváncsi vagyok rá!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.