Sok csodálkozni való ugyan nincs a hangvételen, miután ugyanez a médiafelület gyalázta akkor még döbbenetesnek gondolt módon Tóbiás József MSZP-elnök asszonyát és lánygyermekét. Most az idősek, vagyis - és ebben semmi érzelgősség nincs, ezek ugyanis tények - édesszüleink, nagymamáink, nagypapáink kerültek sorra. Az alkotó egy Bertha László nevű ifjú, aki vélhetőleg lombikban jött világra, nagyszülei is legfeljebb kémcsövek, elektródák, mifenék lehettek, különben valószínűleg nem jött volna ki ilyesmi a száján, illetve a klaviatúráján. Nagy levegő, és olvasson:

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: lópicigáspár
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
"Azt látjuk, hogy a kormány komoly erőket mozgósít annak érdekében, hogy az idős emberek lehetőleg ne túl sokáig terheljék a nyugdíjkasszát. A házigondozáshoz jutás nehezítése, az idősotthoni férőhelyek számának befagyasztása, a támogatások fokozatos megvonása, most pedig a tervezett úgynevezett elfekvők kiszervezése az egészségügyből és ezzel párhuzamosan fizetőssé tételük, mindegyike külön-külön és együttesen is azt tükrözik: a kormány elszánta magát arra, hogy megszabadul a tehernek ítélt emberektől."

Az egészségügy általános állapota is az idősebbeket sújtja érthetően, aztán itt van az eheti kedveskedés a nyugdíjasok szemételszállítási költségeinek duplázása, vagy ha nem tetszik akkor tessék sorbaállni, majd 3000 ft-ért folyamodásért esedezni, jó kis egész napos program, ne unatkozzon az a nyugdíjas.

De sebaj nyuggerek, puszilgassátok csak apátokat, szeret ti teket.
nyanya001
Amiért a nyuggerek megdolgoztak ti azt pofátlanul elloptátok
és van bőr a pofátokon ilyet írni ?
Utolsó mocskos horda !
mariaberta
A nyugdíjasok, elsősorban a nagyon idősek, vesztett háború után ujjá építették az országot és nemcsak a rengeteg "társadalmi" munkával, sokszor u.n. kommunista műszakkal. béke kölcsön jegyzésekkel, nem milliomos fizetésekkel, luxus autókkal,vitették becses s... güket, mint mai utódaik. Az eredményt, az utódok aratják l és aratták. és most még azt a nyugdíjat is sajnálják tőlük? Ők mit nem érdemelnek meg? Nyugodt öregséget? Csak a szégyenteljes 0.9 et.? Ha néhányan magasabb nyugdíjat kapnak talán jobban megérdemlik, mint Matolcsy, aki fennen hangoztatja hogy ő aztán igen,, milliókat érdemel. Lehetne felsorolni még sok mindent, de aki tárgyilagosan szemléli a helyzetet, tisztában van mindennel.
verőce21
Egy nagyon súlyos tényt kihagyott a cikk "szerzője" a kaparmányából.
Mo.-on a kétmillió cigány here az, akik felélik a magyarok jövőjét.
(Nagyon súlyos hiba a magyarok generàcióit egymásnak ugratni, hogy a sok feka röhögjön a markába. Akik amúgy is sorra szerzik meg fillérekért a magyarok családi házait vidéken.)
verőce21
Nem túlzott a megállapítás, a cigányok kiszülik az országból a magyarokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.