A nemzeti szocialista rendszer által elkövetett népirtás tagadása miatt ítélték el a Jobbik üllési elnökét, Dobi Zsoltot. A szegedi járásbíróság a politikust 100 óra jóvátételi munkára, valamint a Páva utcai Holokauszt Emlékközpont meglátogatására kötelezte, utóbbiról köteles lesz beszámolót írni pártfogójának - számolt be a Tett és Védelem Alapítvány a honlapján.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Ez egy baromság !

"Egy civil autóval mentek a busz után, majd mikor átlépte a megengedett sebességet, azonnal elkészült a drága fotó."

Milyen eszközzel készült a fotó, mikor, hol hitelesítették a mérőeszközt, milyen típusú mérőeszközről van szó, mi volt a viszonyítási alap...stb. !

Azonnal meg kell panaszolni, nem hatóság készítette a felvételt ! Amennyiben az autóskamerámmal késztek felvételt szabálytalanságról, nem fogadkja el a feljelentést a hatóság, pontosan a kérdésekre adható válaszok miatt !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.