Az OECD országok között továbbra is Magyarországon a második legalacsonyabb a vásárlóerő-paritáson számolt átlagjövedelem. A gyerekes családok viszont némiképp jobb helyzetben vannak Magyarországon a vásárlóerő-paritáson mért átlagjövedelem tavaly 15 152 dollárt tett ki egy gyermektelen dolgozó esetében (ennek az összegnek nem az értéke a fontos, hanem így lehet összevetni az életszínvonalat más országokéval), amellyel a második helyet tudtuk hátulról megszerezni. A sereghajtó Mexikó – derül ki az OECD adataiból. A eredmény egyébként nem meglepő, Magyarország régóta ezt a pozíciót foglalja el a rangsorban, sőt - az OECD statisztikájában elérhető legkorábbi adat szerint - 2000-2002-ig abszolút sereghajtók voltunk, majd az életszínvonal 2003-ban kezdett el emelkedni, amikor még Szlovákiát is megelőztük. 2005 óta azonban stabilan tartjuk a második helyet hátulról.

Forrás: mfor.hu
Feltöltő: zöldszem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mézike
@human: Nana! Csak aki hajlandó becumizni! ű
Azért vagyunk még egy jó páran. :-)
human
@Mézike: Késő, ha akartad ha nem az MNB-s, Quaestoros, Buda-Cash-es szivatásból neked is kijutott, mint adófizető és számlatulajdonos. Ebben a nemzeti csoportos erotikában nincsenek szüzek.
Mézike
@human: Hoppá! Ez igaz. de ez kérem nemi erőszaknak számít!
human
@Mézike: Nono. Már új időket élünk.
A bárban két férfi odamegy egy csinos nőhöz:
- Szia! Én és a haverom arra gondoltunk hogy felmegyünk hozzád és jól meg...
- Azt ti csak szeretnétek.
- Nono, a kétharmad az kétharmad.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.