Egyre több embercsempészt fognak el Ausztriában; a kriminalisztikai hivatal közlése szerint a csempészek elsősorban Magyarország felől indulnak Bécs felé - számolt be az Ö1 osztrák közszolgálati rádió pénteken.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Akkor a 3.14,ába elhajtani a fosőrt meg a bandáját mit csinálnak, abból a rengeteg pénzből, a határon, meg az országban ???
36
Lesz itt kerítés és határellenőrzés mindenütt. Ezt már tavaly ilyenkor megírtuk itt többen is. @papa.49: Szétzavarták a határőrséget, most meg derogál szerintem megkérdezni a hozzáértőket. Nem is gondolom, hogy a régi állomány szóba állna ebben a témában a kormánnyal. Láthatjuk, hogy a magyar, egy olyan fajta, akit ha elengednek, akkor szabadon is akar maradni. Pl. Amíg a tanárok szabadabban taníthattak, semmi gond nem volt. Érdekes, hogy akkor a fizetés is elég volt nekik és a fejükre dőlhetett az iskola is. A bolt zárás/nyitás is azt mutatja, hogy amíg Vasárnap is mehettek a plázába bámészkodni, addig semmi probléma nem volt. Pont ilyen nagy balhé lenne a sorozásból is. Mindegy. Az osztrákoknál boltzár is van és sorkatonaság is. Majd megoldják a határőrizetet önmaguk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.