Megosztja a munkaadói szervezeteket a vasárnapi pótlék emelése, az egyik szervezet jelentősen emelne, a másik szerint rendben van így minden.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Persze, hogy elég nekik az 50 %, a minimálbér mellett még dobnak valamit a dolgozóknak vasárnapra is.
Ki is használják rendesen a munkaadók a szar munkatörvénykönyvét. 4 műszak minimálbérrel?
papa.49
A mgyosz bére is legyen együtt mozgó a melósok bérével, mindjárt nem találnának ki ilyen ,,okosságokat,, ...Hazugság az is hogy régen ennyi, régen a szombati napra járt 50 % pótlék, a vasárnapra meg 100 % járt...
1magyar
@papa.49: Miért hazudnak olyanokat aminek könnyen utána lehet nézni?
papa.49
@1magyar: Nézni se kell benne éltem, dolgoztam, sőt volt még délutános pótlék is ha jól emlékszem 20-25 %, az éjszakai meg 50 %, és ha folyamatos 4 műszakban dolgoztál akkor meg 65 %, ezek a faszkalapok azt hiszik hogy mindenki hülye, de én szoktam mondani rám lehet hülyén nézni DE HÜLYÉNEK NEM!!!
Toby
...és még a multik voltak a rossz csávók, a magyar tulajdonosnál - kevés kivétellel - kapzsibb, harácsolóbb nincs Európában !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.