Miközben a Bill Clinton szavain felháborodó lengyelek képesek voltak árnyalt választ adni, az Orbán-kormány szándékosan beleszállt még Barack Obamába is. A kormányfő körüli bizánci rendszerben nem látni, kinek a feladata lenne az amerikai viszony javítása. A rombolásból viszont mindenki kiveszi a részét.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Nem volt mit megszuntetni. Miuta a fideSS van van hatalmon, de legfokepp szargyarto az orszag arca, azota mindenki szemen kopi Magyarorszagot. Egyetlen normalis orszaggal sem kepes kapcsolatot tartani, csak olyanokkal mint azerbajdzsan a ruszkik, meg tarsaik.
orban geci, elarultatok az orszagot. Hazaarulasert pedig kotel jar.
Nil
Nincs is külpolitika csak szíjártó utazásait kell valami fedősztorival ellátni
kkalman
Mikor volt Magyarországon legutoljára külpolitika? Talán Martonyi idejében, de az is csak a felszínen. Martonyi ment, jött a Navracsicska, majd ez a zselé fejű droid, és Magyarország a külföld szemeteskosarába került. Ezen az állapoton rontani nagyon nehéz, de ezeknek még ez is sikerült.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.