A létesítményt elhúzódó építkezés után, a sokszor módosított határidőhöz képest is egyéves késéssel, március 7-én adták át ünnepélyes keretek között. A helyi polgármester, sportállamtitkár, Gyárfás Tamás uszodasejk együtt örültek az elkészült csarnoknak. „A csarnok nemcsak a versenysportot fogja szolgálni, hanem az egyetemistáknak és a kerületi polgároknak is lehetőséget biztosít a sportolásra.” Ezt még 2014-ben mondta Újbuda polgármestere, Hoffmann Tamás. A megnyitás után két héttel viszont többen arról írtak nekünk, hogy hiába adták át ünnepélyesen az uszodát, amit egyenesen a Várkert Bazárhoz hasonlított a sportállamtitkár, nem lehet használni.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
"AZ RTL Klub Házon Kívül című műsorában lesz szó este a Tüske Csarnok építéséről. Az előzetes szerint 700 millió forintot fizetett ki osztalékként, majd nem sokkal később csődbe ment a budapesti Tüskecsarnok építésén dolgozó egyik cég, miközben legalább 730 millió forint tartozása van."
jav
Akkor most már nem csak Bástya -Fity-makk-nyik et.uszikálhat benne?

A Boldog Nép is?

De jó!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.