Országjárást indít az LMP utcai fogadóórákkal, kitelepülésekkel, környezetvédelmi akciókkal – mondta a párt társelnöke pénteken Szekszárdon.

Szél Bernadett a tolnai megyeszékhelyen tartott sajtótájékoztatón úgy fogalmazott, a parlament fontos hely, de

"a Fidesz által lebutított Országgyűlésből nem lehet választást nyerni",

ezért ősszel is folytatják az országjárást.

Azt mondta, a jövőben arra törekszik, hogy többet legyen elérhető a parlamenten kívül a választópolgárok számára.

Szél Bernadett közlése szerint az országjárás során utcai fórumokat, kitelepüléseket rendeznek, a párttal szimpatizáló civil szervezetek képviselőivel találkoznak. Nyáron három nap alatt körbebiciklizik a Balatont, és közösségi médiumokon hívják fel a figyelmet a korrupcióra, a természeti örökség tönkretételére.

Az ellenzéki politikus azt mondta, az LMP-sek tapasztalata az, hogy akik megismerik a párt programját, szimpatizálnak vele. Az országjárás legfontosabb előnye, hogy megerősíti: jó úton járunk – tette hozzá, megjegyezve: ha olyan visszajelzéseket kapnak, hogy változtatni kell, "itt az idő, hogy 2018-ban még felkészültebb programmal tudjunk felhatalmazást kérni a választóktól".

"Azt látjuk, hogy az elmúlt huszonöt év mocsarából csak úgy lehet kikerülni, hogy hiteles politikusok kapnak felhatalmazást. Szükség van jó bérekre, munkahelyteremtési programra, az ország szuverenitását garantáló energiapolitikára"

- hangoztatta.

Hadházy Ákos, a párt antikorrupciós szakszóvivője kijelentette: az LMP minden megtesz a korrupció leküzdéséért, és azért, hogy az európai uniós pénzeket úgy költsük el, hogy abból haszna legyen az országnak.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

radikalisdemokratak
NE BOHÓCOZZUNK MÁR!
.
Szél Bernadett, meg a hiteles politizálás.
tán fél éve, nyolc hónapja bement az álellenzéki ATV-be s ott előadott egy magánszámot a DK ellen.
oyan olcsó vásári lókupec cigány színvonalon viselkedett, mint anno a Dávid Ibolya egy választási műsorban, mikor szinte gazsulálva, egymást túlordibálva "harcoltak" a szavazók kegyeiért.
ez a Szél Bernadett is kárálta, szajkózta egyvégtében, hogy a Dk így, me a Dk úgy kell, hogy viselkedjen. majd pont ő, a Szél Bernadett fogja megmondani, ki, hogy viselkedjen.
.
LEGYEN MÁS A POLITIKA!
.
AZT MONDOM ,ÉN IS,
.
de
.
CSAK ÉS KIZÁRÓLAG ÚGY VALÓSULHAT EZ MEG, HA EZEK A KOLLABORÁNS CSUTISEGGEVÉGE PÁRTOK - LMP, MSZP, DK, STB - MIND EGY SZÁLIG ELTAKARODNAK A POLITIKÁBÓL, S NEM GÁTOLJÁK, HOGY ÚJ, HALADÓ KEZDEMÉNYEZÉSEK TEGYÉK, AMIT TENNI KELL!
Január
Nem tisztségem a Fidesz védelme, de amikor egy országgyűlésnek a kezéből 80 %-ban kiveszik a jogalkotást ott csak lebutított lehet az országgyűlés.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.