Heves zivatar és felhőszakadás veszélye miatt második fokozatú, narancssárga figyelmeztetést adott ki vasárnap hajnalban az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) 12 megyére.

Térkép: 12 megyében várnak felhőszakadást

Az OMSZ tájékoztatása szerint Baranya, Bács-Kiskun, Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén, Csongrád, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Nógrád, Pest, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Tolna megyében "közepes" esélye van heves zivatar kialakulásának, amelyet erős szél és nagy méretű jég kísérhet.

Emellett ebben a 12 megyében az OMSZ arra is figyelmeztet, hogy felhőszakadás várható, ami intenzív záport, zivatart jelent; rövid idő alatt ötven milliméternél több csapadék hullhat.

A honlapon található információk szerint a többi megyében egyes fokozatú figyelmeztetés van érvényben.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
T. Propi!

Mi a lószar értelme van vasárnapi időjárás jelentést az oldalon tartani még 4 napal később is?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mézike
@papa.49: Általában azok szoktak irodalmaiskodni akik egy mondatot nem tudnak helyesen leírni a javító nélkül. Mikor én érettségiztem nekem a gépírás kötelező tárgy volt. Úgynevezett ügyviteli szakos voltam. Titkárnő magyarul. Akkor még nem volt szövegszerkesztő, csak írógép. Nem volt olyan köztünk aki ne tudta volna a helyesírást.
papa.49
@Mézike: Látod így van az öcsém felesége is titkárnő volt, még saját gépe is volt egy Robotron, de itt nem az volt a prücök hanem hogy miért írtam hogy ,,10% szok beválni,, mert kurvára dühít hogy elmondják az időjárás jelentést, csak éppen a időjárás felelőst felejtik el értesíteni...
Erre itt Szolnok megyében ez megszokott kifejezés...
Toby
T. Propi!

Mi a lószar értelme van vasárnapi időjárás jelentést az oldalon tartani még 4 napal később is?
papa.49
@Toby: Biztos ,,olyan jól néz ki,,))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.