A Jobbik szerint a Fidesz-KDNP-nek a politikai haszonszerzés fontosabb, mint a magyar emberek biztonsága, nem a bevándorlás megállítása, hanem "annak kampánycélokból történő gerjesztése" az elsődleges.

Mirkóczki Ádám, a Jobbik országgyűlési képviselője ezt arra reagálva közölte az MTI-vel, hogy az Alkotmánybíróság (Ab) kedden meghozott két határozata nem adott helyt a kormány által a betelepítési kvótáról kezdeményezett népszavazás ellen benyújtott négy indítványnak.

Közleményében a politikus azt írta, a Jobbik támogatta a népszavazást, de álláspontja szerint a kvótakérdés alaptörvénybe emelése jobb megoldás lett volna, mert nem kerül pénzbe és gyorsabb, biztosabb a kimenetele.

Hozzátette: a népszavazásra "kidobott pénzt" az önálló határőrség felállítására is lehetne fordítani, de ezt a kormány elutasította, ezzel egyértelművé vált, hogy számukra a politikai haszonszerzés fontosabb, mint a magyar emberek biztonsága.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
Mirkóczkinak nagy gratuláció, 1,5 év kellett, hogy ezt felismerje!
Toby
@Bringás: Rendesen el vagy tévedve, ugyanis már most is kellene jelentkeznie annak a qrwa nagy politikai tőkének, amióta csak meg a vinnyogás 1294 ember miatt!
De - mint tudjuk - valahogy nem akar összejönni az a szuper politikai tőke.
Bringás
@Toby: Persze! Rekord népszerűségen a Fidesz!
Toby
@Bringás: Amennyiben a jelenlegi állapot a rekordnépszerűség, akkor maradhat is ez 2018-ig!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.