Vegyék vissza a hatalmi jogköröket Brüsszeltől! - Orbán Viktor ezzel a felhívással fordul az Európai Unió tagországaihoz. A Frankfurter Allgemeine Zeitung című német konzervatív napilapban hétfőn megjelent cikkében a miniszterelnök az Európai Bizottságot hibáztatja az Európai Uniót sújtó válság miatt. További részletek a videóban:

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Na megszólalt a grazi ápolt, mert ő aztán az okos szart mind megette egyedül !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csodálkozó
Épp ideje lenne már megregulázni a mindenbe beleugató kekec orbáncot!
eszegfu
Azt mindenkinek tudnia kellett: ha belép az Unióba, akkor ez a szervezet fogja gyakorolni a hatalmi jogköröket! Ezzel az erővel a NATO-tól, az ENSZ-től is visszakövetelhetné! Ahogy az egyének jogait bizonyos mértékben "felülirja" az ország érdeke, ugy az egyes országok érdekeit bizony felülirja 1-1 szövetség érdeke!
Csodálkozó
@Bringás: Mi a bánatos jó anyád kínjának érvénytelenkedsz itt folyton, közutálatot keltve?
Kezeltesd magad, húgyagyú bérnyalogány!
eugen4402
Ezt szokták "téveszmének" nevezni. A politika a kompromisszumok művészete, mondta egy klasszikus. A pásztorfiút, aki századszor kiáltott "farkas!!!"-t, már csak kinevették a falubeliek, és nem futottak be a kétcsövűért...
Bringás
@Csodálkozó: Ideges lettél attól, hogy kiderül itt mindenki számára, hogy nincs igazad? Megértem!
Csodálkozó
@Bringás: Mindenkinek érzed magad?
Rosszabbodott az állapotod.
Könyörögtem, hogy kezeltesd magad!
szaboria1
Már csak sajnálni leget Orbánt, hogy körbe vette magát olyanokkal akik csak a hülyeséget gyártják mint tanácsadók.
szaboria1
@Bringás: Mai olvasni valód lenne, hogy elolvasd teljes terjedelemben a magyar EU csatlakozási feltételeket amit ugye az Orbán írt alá 2004-ben.
radikalisdemokratak
a csuti gecinek, a
.
BOLSEVIK-FASISZTA-FÉLFEUDÁLIS-JOBBÁGYSÁG=FIDESZ-FIDESZÁLLATOK-BANDA
.
tulajdonos-vezérének ebben tökéletesen igaza van!
.
DE!
.
azért hibás az Európai Bizottság, mert nem lépett fel kellő eréllyel, s határozottsággal az ilyen mocsadék patkányok ellen, mint a csuti geci.
ha, és amennyiben a kellő időben, megfelelő, határozott válaszokat adtak volna, akkor ma magyarország nem egy diktatúra lenne.
ebben nagymértékben hibás a Gyurcsány is, mindenkit emlékeztetnék az ominózus kordonbontásra!
akkor, és ott kellett volna letartóztatni az egész bagázst a fennálló demokratikus államrend erőszakkal történő megdöntésére irányuló kísérlet vádjával!
.
most mit tehet az Európai Tanács?
.
roppant egyszerű.
igazat kell adni a csuti gecinek, s pont rá hivatkozva meg kell hozni a megfelelő döntéseket, melyek a következők:
.
aki nem tartja be a közösség szabályait, az nem is részesülhet annak jótéteményeiből.
ebből következően meg kell vonni azonnali, s visszamenőleges hatállyal magyarországtól minden európai uniós támogatást.
elszámoltatni az országot villámgyorsan, nem pöcsölve!
nyilvánossá kell tenni az unió nettó befizető tagállamai polgárai számára, hogy az ő pénzüket ellopva - mely könnyen bizonyítható, senkit ne nézzünk hülyének az aktuális személyre/lopásra szabott törvénykezéssel! - akarja a csuti geci a magyarokra hivatkozva tönkretenni az ő életüket is a magyarok élete után.
kampányt kell folytatni felhasználva a Tanács minden jogkörét arra, hogy a primitív bunkó állat magyarjai megértsék/felfogják, hogy helyettük senki nem fogja elvégezni a munkát, ám ha bent akarnak maradni a klubban, akkor bizony meg kell tenni, amit meg kell tenni!
.
mivel a csuti geci, s bandája békés úton nem fogja átadni a hatalmat, így az uniónak kell garantálnia minden demokratikus elkötelezettségű uniós állampolgár életének biztonságát, ha kell erőszak alkalmazásával is!
minden eszközzel támogatni, segíteni kell azokat a VALÓBAN demokratikus elkötelezettségű...
bundi
@Bringás: igazából nem mindenki számára nyílvánvaló hogy nincs igaz...sőt ...lényegében csak szerinted van így?...vagy ki is az a bólogató aki szerint még így van?...
Bringás
@bundi: A többség szerint, akik Orbánt megint beszavazzák!
bundi
@Bringás: pontosabban kik?...itt az oldalon "deges lettél attól, hogy kiderül itt mindenki számára, hogy nincs igazad? Megértem!" mert te erről írtál...tehát rajtad kívül ki is a mindenki?...
nyanya001
Na megszólalt a grazi ápolt, mert ő aztán az okos szart mind megette egyedül !
silber13
.@Bringás: Aha..! Megint beszavazzák..!:-))) tehát még nem... Majd 20 év múlva... Talán...Vedd be a gyógyszered és mássz vissza a rácsos ágyikódba. Neked ott, az az Alma Matered!
DR Eric CARTMEN
A püffedt pávatáncost kint felejtették a napon az ápolók ???
Bringás
@bundi: @silber13: A tudós klub két nem rendes tagja azt gondolja, hogy nem megint a Fidesz és Orbán nyer 2018-ban?
Komolyak vagytok! :-))))))))))))))))))))))))))))))))
bundi
@Bringás: a tudós klub legendás alakja megint összemossa a dolgokat...mit is gondoltam?...ki nem szarja le a viktorod?...és hogy hányszor és hova szavazzák...én arról írtam, hogy ezen az oldalon csak te vagy egyedül aki azt írta, hogy a csodálkozónak nincs igaza...tehát mégegyszer...mert az ismétlés a tudás...csak hogy esélyed legyen arra, hogy megértsd hogy mit kérdeztem...ki is az aki szerint a csodálkozónak nincs igaza?...ki az a mindenki...?...hen?...
eszegfu
@szaboria1: 9:33 Nagyon "elvetemült" vagy ezzel az ajánlásoddal!:))) Egyetlen mondatot sem értelmez, nemhogy egy egész "brossurát"!
Bringás
@bundi: Attól, hogy egyedül nekem van itt ilyen véleményem, meglátod, a szavazáskor kiderül, mennyit is ér a véleményetek! Csak nem nullát?
eszegfu
@bundi: 11:31 Nem és nem érti a legegyszerübb kérdést sem... komoly bajok lehetnek ott...
bundi
@Bringás: mégegyszer ugorjunk az elejére...ki nem szarja le azt a nyavajás népszavazgatásod?...az unió magasról tesz rá...befogadjátok azokat akiket az orbán aláírt?...oké...ha nem fizetitek a büntit...a szavazgatásotok meg csak parasztvakítás egybiteseknek...ez erről a véleményem...mert gondolom erre akartál kilyukadni...de mégegyszer az elejére...miről is írtam az oldalon?...használd a maradék agyad...a csodálkozóról írtam...és semmi másról...miért kell maszatolnod itt a szavazással, mikor egy szót sem írtam itt erről előtte?...ennyire nem lehetsz egyszerú te sem...és igenis ne viktorozd a nagyrabecsült miniszterelnök urad...mert nem lesz elég paksimogyi a bajszodon...
bundi
@eszegfu: oda se neki...szerintem arra hajaz, hogy alázzuk a viktort...csak nem tudom, hogy az oldal megbízásából generál vitát, mikor az leülni látszik, vagy a jobbikos ill ballikos érdekkörnek puncsol...de ha már itt van bokszzsáknak jó...
bundi
@eszegfu: tudod két ember kell az ilyen játékhoz...
Toby
@eszegfu: Nr szenvedj vele, az eszkimókm is vigyéznak a csökkent értelmi képességű társaikra, beszélni hagyják pket, csdak cselekedni nem!

Amúgy érdemes odafigyelni, hogy a genyó és hordája, következetesen "betelepítésről" vartyog, ezzel szemben befogdásról van szó, ugyanis a betelepítésnek ( mint anno a "kitelepítésnek") jóval szélesebb és kedvezőbb joghatásai, kihatásai vannak a betelepítettek számára, mint a befogadottak számára, akik továbbra is menekplttáborban marad(hat)nak, míg a betelepítetteket megillető jog sokkal szélesebb, a szociális ellátást és munkábaállást, állampolgárságot biztosító jogok!
eszegfu
@bundi: Amennyi aláztatást már kapott itt tőlünk... nekem bizony nem tudnának annyit fizetni, hogy ezt eltürjem! Semmi emberi "tartása" sincs. Még mindig inkább egy migráns, mint egy Bringás!
Bringás
@eszegfu: Ugyan! Van egy pár trágyaszagú, aki folyamatosan trágárkodva megugat, de átlépek rajtuk! Annyit nem érdemelnek, hogy visszaszóljak, így magukat minősítik a senkiháziak!
bundi
@eszegfu: az emberi hiúság, hogy szeretnél okosabbnak látszani másoknál...és emiatt nem restelsz utánanézni dolgoknak , és ide kirakni az eredményeket hogy bizonyítsd az igazad...ez természetes...ő csak erre játszik rá...kiprovokálva azt hogy utánanézz...talán így érthetőbb...és igen az emberek utálják viktorkát és ha rá hivatkozik akkor adva van, hogy nem hagyják szó nélkül és ezzel felébreszti a témát...ami leülni látszik...nélküle csak síma és egyoldalú kommentek lennének...és a fórum előbb utóbb az unalomba fulladna...ezért is megyek bele sokszor a játékba és játszok rá a magaslabdáira...kb ennyi...
eszegfu
@Toby: Igazad lehet... de majd figyelek, mert valóban nem mindegy, hogy betelepitettek, vagy befogadottak. Az első témához: világos! Csak tudod néhány nap elteltével mindig "feltámad" bennem a remény: hátha... de aztán mégsem!
szaboria1
@eszegfu: Muszáj néha "elvetemültnek" lenni mert rendben van az Orbán imádatával ,de legyen már tisztába milyen köpönyeg forgató is az Orbánja.
eszegfu
@bundi: Elgondolkodtató, amit irsz... ez is egy lehetőség... "emésztem" egy darabig...
nyanya001
Hitler, Sztálin, Rákosi, na és Orbán !
Ezeknek kár volt megszületni !
Ezek az emberiség legalja !
silber13
@Bringás: Miből gondolod, hogy "trágyaszagúak, akik téged trágárkodva megugatnak?" Ne a téged körülvevő, benned lakozó gondolati bűzről akard meggyőzni a többséget, hogy neked ahhoz semmi közöd! Dehogy nincs hozzá közöd! Nagyon is!Alpári fröcsögés helyett inkább ki kellene jönnöd a szerfelett szagos Augiasz istállódból és rendet kéne rakni a fejedben, bármennyire nehéz is. De momentán ez reménytelen!:-)))
bundi
@eszegfu: látod...és lőn csoda...elhallgatott
eszegfu
@bundi: Nagyon "lemerült"... ma már reggel óta itt "szolgál és véd"...
silber13
@eszegfu: Mondtam, hogy eredendően buta! Mint a setét éjszaka!
OCC
És a Magyarországot ért válság miatt ki a felelős.
Ma, Magyarországon humanitárius válság van.
Emberek tömegei szenvednek, halnak meg orbán beteges, rossz döntései miatt.
orbán, Hágában, a vádlottjak padján a helyed.
Ezt nem úszod meg!

Ahogy kikerülsz a magad által létrehozott védettségből, százezrek... milliók fognak beperelni téged.
Ezt nem úszod meg!
silber13
@Bringás: A többség szerint? Közhely ám a javából! Azért ne feledd, a nép tisztában van, mit csinált az utolsó 4 évében ez a tolvaj banda! Ennek megfelelő lesz a szavazás is!
OCC
Ja, ha olyan országba menekülnél, ahonnan nem adnak ki téged, utánad megyek.
Nem fogsz szépen megöregedni, de csúnyán sem.
Bringás
@silber13: Pontosan! Így lesz szavazás is! Magasan nyerni fog a Fidesz és a Miniszterelnök Úr!
silber13
@Bringás: Mi van?:-))) Betegre tömted a majmot, vagy kólika gyötör, miként a költő versében a mopszli kutyácskát?:-))))
Bringás
@silber13: Álmodozz csak, akkor is mi nyerünk!
silber13
@Bringás: Hát hogyne! Majd kapsz egy Rubik kockát, csak ne izgasd fel magad, mert árt a demoszthenészi ékesszólásodnak!:-)))!
Bringás
Európa megmentője lehet Orbán Viktor! Hamarosan magukra lelnek az álhumanista migránsterrorban szenvedő nemzetek és rendezik a problémáikat a vezetőikkel. Akkor pedig látni fogják, hogy Orbán helyesen döntött!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.