A Van Helyed! Alapítvány által működtetett iskolába és a környékbeli telepre látogatott el választási kampánya keretében a Tisza Párt alelnöke. A politikust elkísérte a hvg.hu stábja is. Videoriportunk a Hétes-telepről.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Horizont
@Pálinkás Pál: sajnállak ha csak így tudsz gondolkozni.
A gyerek az gyerek, hogy kiből mi lesz az későbbi kérdés.
Ja és a magyar magyarok közt is akad bőven parazita.
Pálinkás Pál
@Horizont: gyerek volt az a négy is, ráadásul lány, akik félholtra verték a fiút a napokban...kitalálod milyen fajták voltak..?...ja meg a halállistás cigó is gyereklány...
Pálinkás Pál
@csak úgy...: leszarlak mert igazam van, olvasd válaszom horizontnál...
csak úgy....
@Pálinkás Pál: gyerekkorodból is emlékszel hasonló dolgokra? nekem még "cigó" haverom is volt! - nem ök tehetnek arról,hogy a rendszerváltásnak ök lettek a legnagyobb vesztesei!
a komcsik már kezdték emberszámba venni öket ,aztán ismét bünbakok lettek!
pali ,te egy náci!
Horizont
@Pálinkás Pál: én kicsi gyerekekről írtam és igen igaza van @csak úgy...: -nak. A szocializmusban nem voltak ilyenek a cigányok mert az állam nem hagyta őket magukra és nem csinált hulladékot belőlük.
Én az ilyen cigányokat jobban utálom. KisGrofó bátyja. Az ő gyerekei rosszabbak lesznek.
www.facebook.com/istvan.kozak.161
Pálinkás Pál
@csak úgy...: @Horizont: nektek szelektív a memóriátok...emlékeztek..Kék Fény...tv műsor ,az elkövetők 90 %-a akkori szóhasználattal " kreol bőrű ".../ vissza lehet nézni az adásokat /...úgyhogy nyugodtan nácizhattok, a megoldás a szegregáció és a sterilizálás lenne...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.