A kormány bejelentett fejlesztési ígéretei közül a legfontosabbakat sunyi csendben visszavonta – tudósított a Nol.hu Kész Zoltán független veszprémi képviselő sajtótájékoztatójáról.

Nem épül meg a viadukt a belső körgyűrű Séd fölötti tervezett szakaszán, nem lesz átkötő szakasz a 8-as út és a 82-es út között, és az uszodát sem építik meg, amit az átkötő szakaszon keresztül lehetett volna megközelíteni

- sorolja a képviselő. A nagy csinnadrattával bejelentett fejlesztések három hónapot sem éltek meg.

Kész utalt rá, hogy a Magyar Közlöny július 29-ei számában olvasható, hogy a kabinet visszavonta a korábbi kormányrendelet 2. a) és b) pontját, melyek s Veszprémnek tett ígéreteket tartalmazzák. Mivel a kormányrendeletet maga Orbán Viktor írta alá, így ő alázta meg a veszprémieket.

Kész Zoltán feltette a kérdést:

mi történhetett a három hónap alatt?

Miért akar a kormánypárt egy egész város büntetni azér, mert "piti politikustársai nem elég ügyesek a lopásban?" 

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@Kovács Gizella: Hogy itt milyen konnyen felejtenek a hozzaszolok! Tudom, Te uj vagy - Istenb hozott a dilihazban - de itt mi mar eleg regen tudjuk, hogy ahol helyi valasztasra keszulnek, ott megjelenik maga orban (vagy a szelleme, csicskaja) es szepen megfenyegeti a varost, hogyha nem fideszes lesz a megvalasztott kepviselo, akkor a telepules megnezheti magat, De ha igen, akkor lesz am tejjel-mezzel folyo Kanaan, csak varjak ki...

Na, Veszpremben most jott el ez a pillanat... Hazug ember-szanta kutya effektus...:o((((
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Hanyszor mondtam mar, hogy a Nemzeti Hazudozo sosem volt olyan szegeny, hogy igerni ne tudjon...
Eriksson
Hülye ez a Kész. A helyi problémák megoldása a képviselő testületre tartoznak, mit gondol, ő miért van ott? Születése jogán?
A másik dolog: Ami nincs, azt hogy lehet ellopni?
Kovács Gizella
Nem csak Veszprémet, de az egész országot !
Bringás
Megint megy a hazudozás és az uszítás ballibéktól! Vegyék már végre tudomásul, hogy nem kellenek senkinek!
Azért mindenféle álhírekkel lázítják a lakosokat, már igaz csak azokat, akik nem látnak át ennek a szánalmas bandának sz erőlködésén!
karma1
@Kovács Gizella: Hogy itt milyen konnyen felejtenek a hozzaszolok! Tudom, Te uj vagy - Istenb hozott a dilihazban - de itt mi mar eleg regen tudjuk, hogy ahol helyi valasztasra keszulnek, ott megjelenik maga orban (vagy a szelleme, csicskaja) es szepen megfenyegeti a varost, hogyha nem fideszes lesz a megvalasztott kepviselo, akkor a telepules megnezheti magat, De ha igen, akkor lesz am tejjel-mezzel folyo Kanaan, csak varjak ki...

Na, Veszpremben most jott el ez a pillanat... Hazug ember-szanta kutya effektus...:o((((
Kovács Gizella
@karma1: Köszönöm :)
Választási uszoda: a vereség után már nem sürgős.
Új uszodát ígért a kormány a veszprémieknek a februári 22. időközi országgyűlési választás előtt.
A választáson a Fidesz–KDNP parlamenti kétharmados többségének megmaradása volt a tét, de már a megelőző hetekben világos volt, hogy a kormányoldal népszerűségi mutatói nem túl jók. Egy héttel a megmérettetés előtt a Magyar Közlönyben megjelent egy kormányhatározat Orbán Viktor miniszterelnök aláírásával, amelyben elrendelte egy 4 milliárdos veszprémi uszodaberuházás előkészítését.
index.hu/belfold/2015/04/10/valasztasi_uszoda_a_vereseg_utan_mar_nem_surgos/
Csodálkozó
Ez nem hír (lásd: kutya, postás).
Az lenne a hír, ha - valami kifürkészhetetlen oknál fogva - a Fityisz NEM lopta volna meg Veszprémet.
Csodálkozó
@Bringás: Kotródj innen, szánalmas bérnyalogány!
nemkati
@Bringás: Melyik is a hazugság és az álhír? Az, hogy 0rbán útfelújítást, uszodát ígért a veszprémieknek a választások előtt, vagy az, hogy ezt most visszavonta?
Bringás
@nemkati: Miért lopta volna meg Veszprémet? A kormány nem változtathatja meg a prioritásokat? Azonnal lopással kell vádolni őket?
Veszprém pedig gyakorol egy kis türelmet! Amúgy hogy lehet ellopni azt, ami nem volt az övék?
nemkati
@Bringás: Hát, az ígéret, az az övék volt, valóban, más semmi. És nem is hiszem, hogy bárki csalódna, 0rbán előre megmondta, ne azt figyeljük, hogy mit mond, hanem, hogy mit tesz. Ezt meg aztán percenként bizonyítja, hogy oltári nagyokat bír hazudni.
human
@Bringás: Igazán mulatságos, hogy nem zavarnak össze a tények a párthűségedben :) Ékes példája vagy a vak orbánhívőnek. Mindenki emlékszik rá, hogy a kampányban Orbán megígérte az uszodát Veszprémnek és képes vagy istened szavait letagadni? Ejnye. Fogsz még e miatt forgolódni az éjjel.
silber13
@Kovács Gizella:E z a csúti kőszáli bölömbika állandó hazugságban él! Ez a lételeme, de ugyanúgy a híveinek is. Azok is mániákus hazudozók és nyaloncok. Itt is van jónéhány!
human
Várható volt a megtorlás. Orbán Veszprémben vesztette el a 2/3-ot, mikor a fideszes jelölt helyett Kész Zoltánt választotta a lakosság.
Bringás
@human: Húha!
Ha most mindenkinek a választási igéreteit számon kérnénk, lenne a baloldal is bajban!
human
@Bringás: Orbán ebben is jobban teljesít. De pár hónapja volt egy kis település körzetében is választás és ott személyesen kerek perec megmondta, hogy ha olyan vezetés van, aki kormánybarát akkor lesznek fejlesztések. Már a látszatra sem ad istened.
Bringás
@human: Látod! Kimondja, amit gondol! Gyurcsányék is ezt tették, csak nem mondták ki!
Orbán ebben is egyenesebb!
human
@Bringás: Ez jó :D És ha Gyurcsány zsarolta volna a választókat nyíltan, vagy jelentette volna ki, hogy igenis túlszámlázunk vagy ő vett volna fel maga mellé milliós fizetéssel tanácsadónak olyan embert, akinek a börtönben lenne a helye, te akkor is bólogatnál, hogy milyen egyenes ember. Nem szoktad magadnak feltenni a kérdést, "És ha Gyurcsány csinálná ezt?".
Bringás
@human: Nem szoktam feltenni. Gyurcsány csak gazember lehet!
nemkati
@human: Reménytelenül besötétedett nála.
szaboria1
@Bringás: Kár, hogy nem veszed a fáradságot és megnézel olyan bejátszásokat amit Viktorka megígért és még ma sincs meg kezdve. IGAZ EZEK MIND VÁLASZTÁSI ÍGÉRETEK VOLTAK.
Yoda69
@human: Ne pazarold az idod erre a bertolnokra. Fizetett troll.
silber13
@human: Hagyd már! Mit vitázol egy velejéig buta, Primkó pakulárral! Vonyítsa csak a " Megéneklünk Románia "című borzadmányt, az való neki!
silber13
@Bringás: dehogynem foglalkozol, ki sem bírnád, hajt a megfelelési kényszer, meg a baksis reménye!
human
@silber13: Szinte már szórakoztató :)
Desischado
Engem az lepne meg, ha betartaná amit ígért. De ilyesmiről szó sincs. De mit is várhatunk ettől a mocsok véglénytől? Remélem, a veszprémiek is felébrednek 2018-ra!
Bringás
@Rózsika Hatházi: Látom, hozod a formád!
aremy
@Bringás: ilyen fan vagy hogy még magaddal sem állsz szóba ja és süveg cukrot neked.
Bringás
@aremy: Azzal állok szóba akivel akarok! Nem kötelező minden sértegető idiótával leállnom huzakodni! Egyszerűen nincs mit mondanom egy anyázónak, vagy egy provokálva sértegetőnek!
Bringás
@aremy: Ha normálisan szólnak hozzám, normálisan válaszolok!
Tódor
@Bringás: Tévedsz! Nem te állsz szóba, hanem más nem áll ved szóba. Amit itt írnak neked, ez életed eddigi csúcspontja. Asshole.
Barosska
@Bringás: Nem tudsz te semmit, csak ballibezni. Azt sem te találtad ki, hanem úgy hallottad valakitől :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.