Az esztergomi kórházban fekvő betegek ezen a héten csak hideg élelmet kapnak, mert a kórház 100 millió forintos tartozást halmozott fel az étkeztetést végző cégnél. A betegek hozzátartozóinak tehát már nem csak kötszert, gyógyszert és WC-papírt, hanem meleg ételt is vinniük kell a kórházba. Az elmúlt 6 év kormányzati megszorításai meglátszanak a kórházak tartozásain. A magyarok fizetik a legtöbb adót egész Európában, mégis embertelen körülmények közé kényszeríti őket a kormány, ha megbetegednek. Az eset még szégyenteljesebb, ha tudjuk, hogy Mészáros Lőrinc mindössze 10 nap alatt keres ennyi pénzt vagy, hogy eddig ennek a pénznek több, mint kétezerszeresét költötte a kormány stadionokra. A Demokratikus Koalíció követeli a kormánytól, hogy azonnal fizessék ki az esztergomi kórház tartozását, hogy a betegek újra meleg ételhez jussanak! A DK szerint felháborító, hogy 6 év rombolás után ma már ott tartunk, hogy könyörögnünk kell az államnak, ha kórházba kerülvén nem akarunk éhen...

Forrás: web.dkp.hu
Feltöltő: koszpeko
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
TAdam
@Központi Bizottság: Nem az előbb írtam le mi az hogy random?! ne legyél már értetlen.. kórházanként sőt másodpercenként változik a helyzet vágod?
Központi Bizottság
@TAdam: Ez a kifejezés nem biztos, hogy ide illik. Véletlenszerűen sikerül a kúra, vagy sem? Ne már!
Kovács Gizella
20160803_orvos_elvandorlas
Egyre jobban európai szintű lesz az egészségügy
TAdam
@Központi Bizottság: Nem a kúra, hanem a betegek száma ami releváns.
Központi Bizottság
@TAdam: Olyan kórházat még nem láttam, ahol nincs maximalizálva a betegszám. Ezzel kell kalkulálni.
TAdam
@Központi Bizottság: Lehet hogy maximalizálva van, de akkor vagy a rendelkezésre álló keret, vagy a maximum van alacsonyra belőve..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.