Eleinte változóan felhős időre számíthatunk, majd nyugat felől csökken a felhőzet. Éjszaka kevés lesz a felhő, legfeljebb északkeleten növekszik meg időnként a felhőzet, de csapadék nem valószínű. Szombaton a gomolyfelhők mellett sok napsütés várható, de északkeleten, keleten erőteljesebb lesz a gomolyfelhő-képződés. Főként északkeleten, esetleg az északnyugati határnál néhol zápor, egy-egy zivatar kialakulhat. Reggelig többnyire mérsékelt marad a légmozgás, vasárnap megélénkül, északkeleten helyenként meg is erősödik a délnyugati szél.

Vasárnap több órára kisüt a nap, inkább csak északon, északkeleten fordulhat elő az időnként erősebben megnövekvő gomolyfelhőzetből egy-egy zápor, esetleg zivatar. Északon, északkeleten megélénkül a nyugati-délnyugati szél. Melegszik az idő, a hajnali 9-15 fokot követően délután 26-31 fokra van kilátás.

Zivatar zavarja meg a napsütést – mutatjuk hol

(grafika: idokep.hu)

Hétfőn több-kevesebb napsütés mellett már gyakrabban megnövekedhet a gomolyfelhőzet, és szórványosan záporok, szélerősödéssel kísért zivatarok is kialakulhatnak. A csúcshőmérséklet 24 és 31 fok között alakul.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10 és 15 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 25 és 30 fok között alakul.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.