A rendőrök elfogták azt a két fiatalt, akik egy budapesti buszon kitépték egy utas nyakláncát a nyakából és meg is ütötték.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVII. kerületi Rendőrkapitánysága rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást B. Gábor 19 éves és G. Szilárd 23 éves forrói lakosok ellen.

A két férfi 2016. május 1-jén 15 óra 25 perc és 15 óra 35 perc között a Budapest XVII. kerületében közlekedő, 97E jelzésű buszon odalépett az egyik utashoz, a nyakából az ezüst nyakláncot kitépték, majd több alkalommal megütötték.

A budapesti rendőrök a két férfit beazonosították és a BRFK felkérésére az encsi rendőrkapitányság munkatársai lakóhelyükön elfogták, majd előállították őket. Ezt követően a BRFK XVII. kerületi Rendőrkapitányságán a két férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TASzSz
Ááááááááááááááááááááááááááááááááá! Nincs CIGÁNYBŰNÖZÉS!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jancsipapa
@idppp: Így van . Bár én ezt inkább az őket mosdató médiára írtam ,mint rájuk . Amikor minden nyilvánvaló ,akkor is ködösítenek ,takargatnak .
magyarbakancs
A munka erő piacon milyen keresettek lenének?Olyan meggyőzőek és ügyesek voltak?
Apatszerek
@jancsipapa: A média írásaival, közléseivel a bűnelkövetők tudatos támogatója, bátorítást sugall:, pártfogolja a bűnt, mentesíti a bűnözőt, mintha a média is a bűnöző maffia lenne, vagy az is:, a jelek szerint válik bizonyítottá, a törvényeket követő állampolgárok háttérbe szorításával, fordította meg a bűnöző társaság (maffia) érintethetetlenségét... A törvény a bűnelkövető jogait kiemelve, gátolja a károsult , emberi jogait , Mely jog hiteles a társadalom előtt? A bűnelkövető - vagy a bűnelszenvedő joga? Bizonyítási mosdatás ami minden bűnelkövetést kísér jogászi, ügyvédi feloldási kísérettel!
Fradigege
Akkor ezzel a lendülettel lehet őket kiherélni, mert túl magas a tesztoszteron.
papa.49
Na két pacák se az idén barnult meg ennyire!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.