A Brexit óta megháromszorozódott az Angliából és Németországból hazánk felé irányuló nővérelcsábítás mértéke – mondta el lapunknak egy érdekképviseleti vezető, azt is hozzátéve, hogy ma már az egészségügyi képzésben résztvevők többsége külföldre készül. A szakember szerint a nővérhiány olyan méreteket kezd ölteni, hogy a fővárosi kórházak között nemtelennek nevezhető verseny bontakozott ki a szakszemélyzet pótlására.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
Magyarország egy süllyedő hajóhoz hasonlít. Ezt a hajót, a hatalmas lékek miatt, már-már az elsüllyedés veszélyezteti. A helyzet kilátástalannak tűnik. ( egészségügy, szociális szféra, potentátok korrupciós ügyei, oktatás stb.)
A kapitány az emberek mentése helyett, a boldog partra érést mantrázza, eközben újabb és újabb zátonyoknak viszi a magyarok hajóját.
Az erősek menekülnek. A többség bénultan, megbabonázva, elfogadja végzetét és dicséri a kapitány zsenialitását.
papa.49
Mi kell még, hogy végre felébredjen a nép, és eltörölje még az emlékét is ennek a szégyentelen lopós bandának???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.