Az erdélyi magyar kulturális élet több jelessége kapott magyar állami kitüntetést szombaton Kolozsváron, az államalapítás ünnepén.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Mi van, nem merte orsos athivni ezeket az ertekes embereket a Parlamentbe? Mondjuk, hogyha annyria megerdemlik a kituntit, akkor egy erdelyi kettos uj magyar allampolginak nem jar a magyar Parlament?

Vagy csak fosni tetszenek, le egeszen a bokajukig? Figyuztatok? orban basi mar megint lelepett egy nemzeti unneprol...

Kivancsi vagyok, mit fog kitalalni okt.23-ra, hogy ne kelljen putyin ellen szavalnia a magyar hosokrol?
Pipogya fereg, az ilyen embert a sajat csaladja se vesz komolyan mar... Csak a le't nem szegyellik legombolni, amikor jon a szemelyre kiirt tender, amibol a nyertes magatol adja oda azt a 90 %-ot a Donnak...
Csizmás Kond
Sokaknak nagyon nehéz felfogni ezért elmagyarázom.
Egy ország államalapítási ünnepén nem csak ugymond anyaországiak kaphatnak kitüntetést mert az államalapításban nem csak ők vettek részt hanem azok is akik ma valamiért nem tartoznak államilag az anyaországhoz.A kitüntetések odaítélését mindig az adott politikai irányzat határozza meg. Azért mert egy arra érdemesnek tartott akárkinek a kitüntetést a saját országában adják oda az ismét nem azt jelenti, hogy nem volna hely a parlamentbe számukra hanem megtisztelik azzal hogy a saját környezetében adják oda, hogy azok is lássák akik körülveszik és ne ő kelljen utánamennie.
A kitüntetett nem kell föltétlen a Magyar állam polgára legyen, ez is csak a hiányos ismeretekkel rendelkező egyének beteges képzelgése, itt érdemekért adnak kitüntetés nem állampolgárságért.
...sajnálni kell azt az embert aki még a saját nyelvén sem ért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.