Nincs különbség olimpiai és paralimpiai teljesítmény között – állítja a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége, ezért azt kérik a köztársasági elnöktől, a miniszterelnöktől és az emberi erőforrások miniszterétől, biztosítsák, hogy az eredményesen szereplő paralimpikonok az olimpikonokéval azonos jutalmazásban részesülhessenek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

oncogito
Nem fognak.
Sem azonos jutalomban, sem azonos támogatásban nem fogják részesíteni őket.
Ezek nem.
oncogito
Sőt, a szurkolótábor sem lesz olyan népes és lelkes és nem hiszem, hogy tolongás lenne a szelfik miatt.
Pedig kellene!
Sőt, nekem az a véleményem, hogy egyetlen paralimpikon indulása számomra nagyobb siker, jobban büszke vagyok rá még akkor is, ha helyezést sem ért el, mint az olimpiai nyolc aranyra együtt!
Mondom ezt azért, mert nincsenek egy mércével mérve. Mert a paralimpikonnak nagyságrendekkel több lelki- és fizikai erő kell, több erőfeszítés, lemondás, kitartás, mint annak akinek tálcán ad az ország mindent, vagy lehetősége van külhoni segítséget, férjet igénybe venni.
És paralimpikonjaink nem csak elindultak ezidáig, de aranyat is hoztak - ami ugyanolyan fényes, mint a többié.
Persze, akinek a szeme nem vakult még el...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.