Megérkeztek az iskolákba a Fidesz-nagygyűlések házigazdájaként, majd az M1 csatorna intendánsaként ismert műsorvezető könyvei. Az interjúkötet Philip tévéműsora alapján készült, részben alapító Fidesz-tagokkal készült beszélgetéseket tartalmaz.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@Szeparepa2: Hogy kivakaródzott a Károly, Philip lett, most se ér többet mint Károlyként...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jankó123
Ez a nyomdaterméket (mert könyvnek azért mégsem nevezném) legalább megkapták az első tanítási napra. Úgy hiányzott az iskolákba mint egy falat kenyér!
A természetismeret tankönyvet ugyan még nem sikerült elkészíteni, de ebböl is tanulhatnak a nebulók természetimeretet, vagy esetleg matekot.

A könyv alcíme : Ismerjük meg Rákay Philip természetét 1.rész - A gerinctelenek.

Vagy, szükség esetén matekkönyv helyett is ajánlhaják ezzel a címmel :
Hogyan számoljunk háromszázezret kétmilliónak.

Végre! Sikerült betölteni azt a nagy ürt amit a hiányzó tankönyvek eddig a napig okoztak!
Desischado
a tankönyvek sehol, az iskolatej akciót leszűkítik, de ennek a gerinctelen fidesz lakájnak a könyveire bezzeg "szükség" van, ugye? Hogy rohadnátok meg!
kisrigó
Tudja valaki, hogy ezt a "remekművet" hogy fogják használni? Tankönyvként az el nem készültek helyett, vagy jutalom jegy jár annak, aki elolvassa? Bezzeg, erre jut pénz!! Van még lejjebb? Azért csak számoltassák tovább a krétát, főzzenek "finomakat" a gyerekeinknek!!
Kovács Gizella
Nem készültek el a szakiskolák új összevont természettudományi tantárgyának tankönyvei. A minisztérium szerint ez csöppet sem probléma, a diákok letölthetik a tananyagot az internetről, a tanárok pedig jegyzetekből taníthatnak.
Szendrei László szerint ugyanakkor „nem az a probléma, hogy a pedagógus ne tudná megtanítani könyv nélkül is az összevont tárgyat, de az mégsem eljárás, hogy hétfőn készül keddre, leadja az órát, majd szerdáról csütörtökre és így tovább. A legnagyobb probléma inkább az, hogy a diáknak nincs miből otthon tanulnia”. Egyelőre tehát tankönyv híján az internetről letölthető oktatóanyagból tanítanak a tanárok.

www.youtube.com/watch?v=5Jq5nI18o3c
No comment !
papa.49
@Kovács Gizella: fütyisz módi!!!
Nem kellenek a művelt emberek, mert hamar rájönnek a hazugságokra, csak a ,,biorobotok,, kellenek!!!
glorianna
Hihi, matekkönyv helyett pont jó - mire is?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.