Legalább 1800 véradóra lenne szükség a retró véradáson, amelyet országszerte hat helyszínen tartanak szombaton.

A váradókat sör-virsli retró menüvel és ajándékcsomaggal várják – közölte az Országos Vérellátó Szolgálat az MTI-vel.

Budapesten a Városmajori Szabadtéri Színpad mellett Debrecenben, Győrben, Pécsen és Szegeden a Regionális Vérellátó Központban, Miskolcon pedig a Területi Vérellátóban várják a véradókat, akik személyi igazolványuk, lakcímkártyájuk és TAJ-kártyájuk bemutatásával tudnak vért adni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@karma1: Remélem nem forgatsz ilyen marhaságot a fejedben!!!
Írj ha beszélgetni akarsz, biztos, hogy válaszolok rá, és tudom azt is az is segítség ha valaki meghallgatja az embert...
dr. prédikátor
@karma1: 11.5o re! ha megteszed akkor odarepülök és... na ne tudd meg!!!
karma1
@dr. prédikátor: Ez jo! Akkor ha azt mondom, hogy a kardomba dolok, akkor jossz? Gyere! (Es majd jol nem dolok a kardomba...:o)))))
(A dokinal jot rohogtunk, a ferjem is ott volt, mondtam a dokinak, szoval ha a ferjem meglat egy nagykest a kezembe, akkor mit csinaljon? Mire a doki, nem keves humorral: Adjon egy masik kest a kezedbe!...:)

A veradas nem rossz dolog annak sem, aki adja, de nekem nagyon alacsony volt mindig a vernyomasom, szoval tul sokat nem adhattam egyszerre. Orulok, ha valakinek segithettem...:o)))
karma1
@papa.49: Draga Papuskam, en lennek a Foldon az utolso ember, aki ongyi lenne, dehogy forgatok! De ez a mellakhatasa (is) a Gabapentinnek (itt Neurontin neven kapom.) Segiteni tul sokat nem segit, de legalabb jo sok mellekhatasa van. Mar megfeleloen tudok izomilag rangatozni - tudod, amikor meg-megrebben kezed-labad, pedig nem is mozdultal- fajdalmat ugyan nem tulzottan csillapit, (erre kaptam), ...
karma1
@papa.49: Kulonben tenyleg 33 mellekhatasa van, ezt megszamoltam...:o))
papa.49
@karma1: Én bízom benned!!!Fel a fejjel!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.