A nyári szünet után ismét elindul a Felház. Orbán Gáspár és társai videóüzenetben hívnak az első őszi alkalomra. Nem szaporítjuk a szót, mondjuk a lényeget: szeptember 23-án, a korábbi csütörtöki alkalmak helyett ezúttal pénteken lesz Felház. A karizmatikus keresztények felekezetközi csoportjának évadnyitó találkozóját új helyszínen tartják. Az eddig rendszeresen a budai Millenárison, egyszer pedig a pesti Körcsarnokban megrendezett összejövetel most, legalábbis az első alkalommal, a budai Tüskecsarnokban lesz. A Felházról minden, amit tudni akar, itt elolvasható, Orbán Gáspár és társainak legújabb videója pedig itt megtekinthető:

Forrás: valasz.hu
Feltöltő: Kovács Gizella
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ennek a gazsi gyereknek a fejibe se lehet nagy rend, csak azt tudja nyilvantartani, hogy mikor koll allami tamogatasert folyamodnia, mert urul a persely...
soljanka
@karma1: Szerencsétlen gyerektől mit vársz, ilyen apával?
Azt mindenesetre megtanulta, hogyan lehet munka nélkül pénzhez jutni.
Az egyház meg jó biznisz évezredek óta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.