Májushoz képest csak a Fidesz–KDNP támogatottsága tudott növekedni, az ellenzéki pártokat egyértelműen a stagnálás vagy enyhe gyengülés jellemezte a nyári uborkaszezonban – derül ki abból az összesítésből, amelyet a Magyar Idők számára készített a Közvéleménykutatók.hu.

Az elemzésből az is kiderül, hogy a Jobbik tábora tovább zsugorodott, és már csak egy százalékkal vezet az MSZP támogatói előtt. Pedig még nyár elején, a teljes népességen belül még 3 százalékpont volt ez a különbség.

Erősödött a kormánypárt

A májusban adatot publikáló cégek átlagolt eredményei alapján a Fidesz–KDNP a teljes felnőtt népességen belül 26 százalékon állt. Június-júliusra viszont a teljes felnőtt népességen belül minden eredményközlő cégnél növekedést mértek, így ekkor már 28 százalék volt a kormánypárt támogatottsága. Ez az eredmény augusztusban is megmaradt.

Tovább duzzadt a Fidesz szavazótábora

A Jobbik és az MSZP között augusztusban csupán 1 százalékpont volt a különbség a teljes felnőtt népességen belül, a Demokratikus Koalíció 4 százalékon, míg az LMP 3 százalékon állt a nyár utolsó hónapjában.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
Remélem, csak propaganda ez a statisztika, ellenkező esetben a nép 26%-ka ostoba birka.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Borsodi
A bankszámlájuk duzzad nem a szavazók száma.
Desischado
Remélem, csak propaganda ez a statisztika, ellenkező esetben a nép 26%-ka ostoba birka.
szaboria1
Már nagyon unalmas ez a kamu kimutatás. Magyar Idők kihez is tartozik?. Aki meg szintén állítólag a felmérést végezte azt is a kormány pénzeli.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.