A tervek szerint 2016. december 31-én megszűnik a bicskei befogadó állomás, ezért már most sem érkeznek új migránsok a táborba – mondta a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára Bicskén, a Népszavazás 2016 című lakossági fórum előtt tartott sajtótájékoztatón kedden.

Kontrát Károly az MTI kérdésére közölte: nem lesz szükség a bicskei helyett máshol új tábort nyitni, mert az új kerítéssel megerősített fizikai határvédelem, a 3000 új határvadász és a szigorú szabályok alkalmazása szükségtelenné teszi ezt.

Pálffy Károly (Fidesz-KDNP), Bicske polgármestere köszönetét fejezte ki Orbán Viktor miniszterelnöknek és a kormánynak azért, hogy meghallották a bicskeiek kérését, és úgy döntöttek, bezárják a tábort.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Na, hat ehhez is igen vastag bor kell a pofatokon lenni... Az a 3000 hatarvadasz 327 fo,... A kerites szart sem er - foleg ha az EU hozat ra egy lebontasi hatarozatot -, es persze az a 16 ezer ellenorizetlen muszlim mar ugyis eloszlott vagy az orszagban, vagy az EU mas tagallamaban , amit a fene sem tud...

Mas oka van ennek: az ifju tiborcz hazaspar mind az osszes sajat labaval Tukrospusztan lakik, ahova meg gyalog is at lehetne setalni, mert a menekult tabor NEM Bicske belvarosaban van, hanem a regi M1-es eszaki oldalan, Csabdi mellett. Mas embernek, aki a kornyeken lakik, nem okoznak semmilyen problemat se.
krumpli
Ehhez az kellett hogy egy migráncsoló erőszakoskodjon !?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.