Házkutatást tartott a Központi Nyomozó Főügyészség Simonka György fideszes országgyűlési képviselő újkígyósi házánál, valamint felesége szüleinél még júliusban – értesült helyi forrásokból az Index.

A portál értesülését a Központi Nyomozó Főügyészség nem cáfolta, Nagy Andrea szóvivő annyit közölt, hogy a kérdéseikre jelenleg nem áll módjában tájékoztatást adni.

Az Index megkeresésére Simonka György azt felelte:

Ilyen nem volt, ez butaság.

Simonka neve a Mengyi Rolandot érintő korrupciós ügyben merült fel, melynek lényege: a Fidesz borsodi erős embere, Mengyi Roland a gyanú szerint kenőpénz fejében segített hozzá helyi vállalkozókat uniós forráshoz.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

moareka
Nem lehet ám itt össze-vissza hablatyolni kedves Simonka úr...mert amit szabad Jupiternek, azt nem szabad az ökörnek... Ezt mindíg tessék figyelembe venni!
...van akit ott Debrecenben úgy hívnak, hogy a 20%-os Lajos, meg van ugye a faltágító senkit sem ismerő Tóni, de ha vissza megyünk az időben van olyan is aki a székház eladásakor apukája kavicsbányáját dobta meg pár millával, s minő csoda ezt ő maga vallotta be egy riportban...rossz példák!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.