Jelentős előrelépést hozhat a hazai elektromos autózásban az állami támogatás az MTI-nek nyilatkozó szakértők szerint, az idei és a jövő évre tervezett keret felhasználása esetén mintegy 3300 új, tisztán elektromos hajtású autót lehetne forgalomba helyezni Magyarországon. Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a héten jelentette be, hogy

Forrás: coolcity.hu
Feltöltő: CoolCity
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ludas Matyi
A nagy szart fog hozni. Nemetorzagban mar erröl lihegnek 10 eve es ilyen meg olyan tamogatas a nagy szart. Kapsz 3.000 EUR-t es ebböl vedd meg az aramlovadat ami 10-20 ezerrel dragabb a benzinesnel. Addig amig a ßoposch nemet politikusok 600 loerös es pancelozott Odi-val, Bömövel jarnak hülye lenne a polgar ugy tancolni, ahogy a seggfejüek fütyülnek. Ez szinten olyan hülyites, mint az a diktatura, hogy sehol nem lehet nyilvanos helyen dohanyozni. Pisalni, szarni, szoptatni, dugni lehet, de dohanyozni na bazza meg azt aze ma csak nem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.