Indul a 2018-as választáson a Magyar Kétfarkú Kutya Párt - mondta a Népszabadságnak Kovács Gergely elnök, aki szerint a 6,3 százaléknyi érvénytelen szavazat után az MKKP már nem viccpárt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ha valakire szavaz(hat)nek, azok Ok lennenek...:o))) Semmit sem csesztek el, muvelt, jo humoru tarsasag,... Mivel ertelmisegiekrol van szo, nem kizart, hogy szakertoi kormanyt allitananak fel a most regnalo partos kormany helyett, es ez vegre az orszag felemelkedeset szolgalna...
@csapnivalo: Azt hiszem, tevedsz, ha ugy gondolod, hogy ok voltak a "megengedett udvari bohocok", az egeszseges leeresztoszelep egy tulporgetett rendszerben.
A hatalom megvaltoztathat sokakat, de azert volt a magyar tortenelemben becsuletes uralkodo, jo vezeto is - igaz, nem tul sokaig - , de miert ne adhatnak meg nekik a bizalmat?
Mennyivel rosszabbak Ok, mint az al-szentfazek, mikroszkopikus partocska, vagy a cukiskodva nyomulo jobbik, a tesze-tosza mszp, az alig tamogatott kispartok, LMP, LPM, Egyutt, Moma, stb?
Valamilyen modon mar mindenki kompromittalta magat, - ha massal nem, akkor azzal, hogy egyetlen magas labdat sem utottek le, valahogy ugy nez ki, mintha nem is akarnanak valtozast...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
Nincs az a félresikerült löketársaság aminek ne lenne néhány követője...
Az az orvisi felügyelet hiányában szabadon garázdálkodó demokrata aki az ilyen kabarétársaságokat képzeli vezető elemnek sürgősen kényszerzubbonyt érdemel.
magyarbakancs
@Szókrakész: "Semmibe veszik a politikát, annak jelentőségét.
Ilyen névvel?

Majd jókat röhög rajtunk újfent a világ."
Nagyot tévetsz.
Sokan rájuk fognak szavazni mert elegük van a bal oldalból,jobb oldalból.
Ez a párt senkit nem sérteget ,nem személyeskedik .
karma1
@human: 09.52-re: Ok lennenek az elso olyan parttagok, akik be is jarnanak az ulesekre...:o)) DOLGOZNI!
Igaz, az "aktivistaikat" "passzivistak"-nak hivjak, dehat ez egy fricska...:o))
perfekt
@36: szia 09:25-re szépen eljutottá az Olasz honi pártoktól ,Drezdán keresztül, a Csernobilon át--az Ausztriai libdemokráciáig..De teljesen jó dolgokat írtál.Ezeket a kis pártokat nem szeretem,mert megalakulnak, elvisznek egy halom pénzt--és szavazókat fontosabb pártoktól.
A nagy egyesülés mámora után -nem sokára jött a kijózanodás,és a felismerés mekkora a szakadék a keleti szektor és a volt NSZk területén élők között.Angela hiába volt keletnémet-nem kedvenc arrafelé.
Nem tudsz arról-Csernobilban férfiaknak is nőhet másik-farka? Persze amilyen pechem van nekem hátra nőne, persze ki tudja még úgy praktikusabb is lenne:)))--
Vidám Park
Reméljük indulnak és nem nyernek, ez viszont győzelem ! Legalább akkora, mint az érvénytelen népszavazás sikere !
verőce21
Ó, csak hadd induljanak, bohócokra szükség volt minden választáson! Hátha alakul addig még egy "Hétfejű Sárkány" párt is? :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.