Már töprengek egy ideje azon, hogy a dicsőségesen, mindent elsöprő fölénnyel érvénytelen népszavazás után mi lesz a következő lépés. Azon túl persze, hogy a kormány elmagyarázza a híveknek, miért is több a 40 százalék a 60 százaléknál, mert az evidencia. Természetesen erre a nem létező többségre hiv

Forrás: kolozsvaros.com
Feltöltő: Warlord
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Na akkor egy sztori: Egy lány kint dolgozik Svájcban . Itthon volt nem rég , behívatták a becses kormányhivatalba , majd ott elvettek a személyigazolványát, jogosítványát és érvénytelenítették. (kilukasztották ) mondván mivel Svájcban dolgozik ez nem jár neki! De az adóhivatal tudni akarja hogy mennyit adózik kint !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
@Mobil123: Mi a tanulság? Le kell szarni mindenféle gennyes qrmányhivatali idézést és az összes okirattal kimennei! Akit pedig érdekel(ne) hogy a kinti magyar hol és mennyit adózik, az járjon utána, feltéve, ha megtalálja a munkahelyét! Minden lehetséges módon gátolni és akadályoznia patkányrendszert!
Ezektől a szennyes genyóktól még a levegőt is megvonni!
Mobil123
@Grafix69: Itt az a szerencse hogy van útlevél és svájci jogosítvány. Akkor sem értem miért kellett ez. Miért kell elvenni a papírokat? Még is hogy érvényes akkor az adó azonosítója mert ugye azt tudni akarják mennyit adózik kint.
Mobil123
@quadrocopter: Teljesen hivatalosan dolgozik kint. De akkor is menjenek a picsába.
Grafix69
@Mobil123: Ezek mindent tudni akarnak, én rólam nem sokat tudnak ,gondolom rólad sem.
Mobil123
@Grafix69: Én itthon élek ergo bármit tudhatnak de ki is nyalhatják a Széchenyi téren dobszólóra ha megengedem . Pláne hogy a nem kívánatos listájukra felkerültem .
quadrocopter
@Mobil123: Itt valamiért ócska, piti bosszúról lehet szó, "hivatali visszaélve".,mert még nem is hallottam hasonlót.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.