Kitalálta? Igen, a külföldön dolgozó magyarokról van szó. Nem szavaznak, nem veszik el a munkát itthon, és pénzt is küldenek. A számukat pedig senki sem tudja: a politikusok úgy dobálóznak az adatokkal, ahogy aktuális érdekeik diktálják.

Forrás: m.hvg.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
Kiemelném a cikkből talán az egyik legfontosabbat: a GDP 3%-át, azaz ezer milliárd Ft-ot utalnak haza a külföldön dolgozó magyarok. Mindezt ugy, hogy a kormánynak semmit sem kell tennie, "csak" beleszámolja a GDP-be (a bruttó hazai termékbe), amelynek a jelenlegi (2016.szept.-ben 4 %-os) növekedésére nagyon büszke. Valóban a kormány a magyar "migránsokkal" kapcsolatos adatokat ugy használja fel, ahogy számára az adott témánál kedvezőbb.
Hellcat
És ők aztán az igazi gazdasági (ki) bevándorlók...akik a fidesz miatt hagyták itt az országot...ami pénzt hazaküdtek a GDP 3% át tette ki...na de mi lesz ha viszik a maradék családot is? Ha nem küldenek haza több pénzt?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok