A minisztérium szerint nem is, de ez magánügy. Az Átlátszó ír arról, hogy drónfelvételek alapján komoly felújítások zajlottak abban a balatonlellei nyaralóban, ami Rogán Antal és testvére, Rogán Valéria birtokában van. A tulajdoni lap szerint a Honvéd utca 27. szám alatt található ingatlan 2008-ban került egy szakonyfalui idős asszony, Majczán Ferencné birtokába. Az akkori sajtóhírek szerint a nő Rogán Antal nagyanyja. Sosem derült ki, hogy miből futotta neki az akkor is több tízmillió forintos ingatlanra.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Hogy mibűl vette meg az öreg anyja??? Hát össze spórolta a kevéske nyugdíjából a vétel árat!!!Egész életében spórolt rá!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Telik a lopott pénzből, az egész díszes familiának!
kkalman
Hogy ezeknek, nem csak a gülüszemű tonyónak, milyen spórolós családtagjaik vannak. A zseléfejű droidnak a szülei spórolták össze a faluvégi, 160 milkás vályog viskót. A gülüszeműnek meg a nagyi gyűjtögette össze a kis pízecskét egy düledező kulipintyóra a Balcsi parton. Csak tudnám, hogy csinálják? Én már évek óta nem tudok még annyit se félretenni, hogy egy hétvégére elmenjek valahova kikapcsolódni.
namihami
@kkalman: Ja kérlek. Ez van, ha valaki nem tudja helyesen megválogatni a barátait.
eugen4402
Hát itt Lellén bujkált a Flórián!?! Ő készítette a Lungo Drón-felvételeket a Rogán rezidenciáról..? Jó lesz az még valamire. Valamikor.
Cefi
A nagymama, aki világéletében spórolt a csirkefarháton, 2008-ban, a párnahuzatban összegyűjtögetett élete munkájából megvett egy sacckábé 260 négyzetméteres vityillót, amelynek értéke ma valahol 50 és 100 millió forint közé tehető. Az átlagos magyar nyugdíjasra jellemző jócselekedet után pár hónappal a jóisten magához szólította a drága jó nagymamát, aki csak azért élt és spórolt veszettül, hogy az unokáinak legyen mit örökülniük.

Az örökségről most az Átlátszó írta meg, hogy a közpénzből élősködő Rogán-testvérek hónapokon keresztül újíttatták felfele. Kívül és belül egyaránt. Nehogy már csak Szijjártóporzéknak legyen szuperpöpec medencéje anyuék összefogásából, nem igaz? Amellett, hogy nagyobb medencét műtöttek az udvarra, újraparkosítottak több száz négyzetméternyi zöldfelületet, kicserélték a járólapokat, térköveket, közel 1 méterrel megmagasították a kerítést, (..) de felújították az épülethez tartozó gépkocsibeállókat is – írja az Átlátszó. Ami kell, az kell alapon. Verejtékes, tisztességes és becsületes munka kellett hozzá, de meglett.

Ez látszik kintről is. Ami bent van, az sem lehet kutya. A helyiek szerint 7-8 hónap alatt kéthetente vitték el a bontási anyaggal megpakolt konténereket, és ehhez arányosan érkezett építőanyag, amit később feltehetőleg beépítettek. Az egészen biztos, hogy a légkondícionáló rendszert felújították és bővítették. A helikopterleszállót nem sikerült beazonosítani, de minden más a helyén van. Épül, szépül Máriaországa ha nem is, de legalább a fősodor semmiben nem szenved hiány.
Szókrakész
@Cefi: "Nehogy már csak Szijjártóporzéknak legyen szuperpöpec medencéje anyuék összefogásából, nem igaz? "

Csak nehogy az egész Balatont befogja privát medencének.
Mert tudjuk, hogy a lakása is univerzumi méretekben tágul.
A medencével is nehogy ugyanez történjen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.