Százmilliók mentek fizetésekre, irodabérlésre, gépekre, rezsire, és közben csak várták, hogy végre elkezdhessenek dolgozni. Most még a neki szánt feladatokat is másnak adják, de az NFM azt ígéri, nem szüntetik meg.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
nocsak, csak nem fát találtak az erdőben?
Hány ilyen van még? Na jó ezek azért mégis a trambulinról! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Az a hülye aki kitalálta fizesse is ki az okozott kárt!!!
Nessy
vajúdnak a hegyek, és elpusztul a kisegér.
Szókrakész
A legszembetűnőbb ilyen cég maga a Parlament.
RonaGyuri
Sőt!
A KAF-nál elmaradtak néhány brossurával

Bár az is lehet, hogy csak árulkodó hasonlóság

Az un. létező szocializmusban járta a vicc a szocialista munka tízparancsolatáról. Annak egyik pontja szerint: „Aki nem dolgozik az nem követ el hibát, ergo jutalmat érdemel”!
Nagyon úgy tűnik, hogy „az állami tulajdonú Központi Adatgyűjtő és Feldolgozó Zrt. (KAF) ”-nél ezt meg is valósították. Az mno.hu „Százmilliók mennek el a Seszták–Lázár-háborúra” című cikke szerint „A céget hárommilliárd forinttal indították útnak még tavaly februárban, több száz milliót költöttek magukra, irodát béreltek, munkatársakat fizettek, gépeket vettek, csak 2015-ben 427 millió forintot tapsoltak el, miközben folyamatosan tologatták a tevékenység megkezdésének a határidejét”. A dolog maga semmi meglepő, hisz számos más intézményben sincs nagyon másképp, legfeljebb úgy csinálnak, mjntha csinálnának valamit.
Azonban a cikk egy fél-mondata már elgondolkoztatóbb: „még 14. havi bért is adtak a munkavállalóiknak.”!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.