A Magyar Narancsnak adott interjújában a Quaestor volt vezére arról beszélt, hogy a Csepel-sziget északi részének beépítéséhez a külügyminisztérium hozott befektetőt: Ghaith Pharaont.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
A magyar vagyon idegen kézre játszásából befolyt milliárdok nem a magyar emberek életnívóját javítja, hanem egyes csótányok és férgek személyes gyarapodását szolgálja ",magyar érdek a befektetők becsalogatása" fedőnéven!
nyanya001
@quadrocopter: Életük végéig fegyházban kellene rohadniuk egytől egyig !
a teljes vagyonelkobzás mellett de még a családtagjaiknak is !
CsipkeRózsa
Elég régóta téma Pharon, azért Szíjjártó erről mélyen hallgatott. Igaz, én nem olvasok el mindent Szíjjártótól.
Eladott Ország
Most már csak az a kérdés, hogy mikor áll valaki Orbán Viktor elé, és közli vele, hogy a demokratikus rend megdöntése, a hatalom kizárólagos gyakorlásának megszerzése miatt a demokratikus Alkotmányban rögzített jog és kötelesség alapján őrizetbe veszi. Joga van hallgatni, vagy beszélni, joga van ügyvédet hívni. Egy dologhoz nincs joga. Amit most csinál.”

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.