Sós Csaba, a Magyar Úszó Szövetség szakmai alelnöke bízik abban, hogy az elnök, Gyárfás Tamás lemondása után megnyugszanak a kedélyek a MÚSZ körül kirobbant vitában.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ugyan mitol sullyedne kaoszba? Csak egy esetben lehetseges ez: ha kiderulne, hogy gyarfas nem jol kezelte a kozos vagyont, es a szovetseg most egy filler nelkul allna ott.

Minden szovetsegnek kell, hogy legyen egy megvalositando programja, amihez megvannak a szakemberei, edzoi, megvan nekik elore legalabb 3 evre a versenynaptaruk, megvannak a versenyzoik, van egy bevalt edzesprogramjuk, akkor mi a turotol kell felniuk???
Ez egy mesterseges vihar a biliben, es mar latszik, ha valami nem ugy mukodne, ahogy kell, akkor az egesz balhet raverik Katinkara, mint a botrany kirobbantojara...
1magyar
Nehogy már Gyárfáson kívül ne legyen élet! Válasszanak normális elnököt!
dr. prédikátor
Majd a csuti mészaros zsirdisznyó rendet tesz!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.