Az lopott meg éveken át egy kiskunfélegyházi nagyáruházat, akinek elvileg az üzlet vagyonára és biztonságára kellett volna vigyáznia. A telefonok közül nyúlta le a legtöbbet, de tableteket, merevlemezeket is elvitt, hogy eladja azokat. A férfi ellen vádat emeltek, szabadlábon van egyelőre.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
O tudta a legjobban, hogyha o tolja haza a talicska arut, ot nem fogja megallitani senki sem... Nincs masik biztonsagi fonok...
Erre mondana a draga Hofi: "Ugyeeees..."
1magyar
@karma1: Ez van amikor spórolnak a munkaerővel.
karma1
@1magyar: Haha,... Pont ezen? Kamerak kellenek mindenhova, hidd el nekem, nem kell egyetlen biztonsagi or sem sehova. Ahol en dolgoztam penztaroskent, egy nagy uzletlanc supermarketeben, 10 penztar volt, es egy-egy penztarat 4 kamera figyelt, na es persze a rengeteg mas helyen levo kamera is, ami egyetlen laptopban vegzodott, az emeleten, es a helyettes vezeto dolga volt, hogy a munkaja kozben ezt a kamerarendszert is figyelje. Az utolso 4 ev alatt , miutan felszereltek a rendszert, gyakorlatilag megszunt az uzleti lopas. Igas, egyszer kerul csak sokba, de megeri. Valoban sokat tudnak lopni egy uzletben.
Just look my avatar
Ugyanúgy megvédte az árút, mint kócosfogú Gabika a nyugdíjmegtakarításokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.