Vagy csak körbenézni, hogy el ne felejtsd a karácsonyi őrületben, hogy egyébként mi a helyzet idehaza. Hazafias kötelességed ugyanis. Mutatjuk, miért.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
MAGASSÁGOS URAK A PÉLDÁS SZAPORODÁS INTÉZMÉNYÉBEN.
A szegénység legnagyobb kockázatát ma az jelenti, ha valaki Magyarországon születik meg. Mert jut eszembe. Fényestekintetű Balog Zoltán szíve táján melegséget érez, ha arra gondol, hogy a közmédia által indított Fölszállott a páva című műsorban szereplő nyolc­-kilenc éves fiú azt mondta: „szegénynek lenni jobb, mint gazdagnak, mert a gazdag már semminek nem tud örülni.” De basszátok meg, most tényleg a szegénységet erényként definiáljátok, és önmagatokat nyugtatjátok azzal, hogy micsoda lelki­ szellemi gazdagságot jelent csórónak születni, úgy nőni fel, és soha még a közelébe se kerülni az emberhez méltó életnek? Hát tényleg basszátok meg! A magyar kormány 2010 óta tartó családbarát ügyködésének egyetlen körvonalazódó eredményét látom: aki gyerekként szegény, az felnőttként­ szülőként is szegény lesz. Egyszerűen azért, mert ezek a túldimenzionált, eltúlzott jelentőségű kedvezmények nem felzárkóztatnak, hanem lemorzsolnak. Az egymillió minimálbéres, 350 ezer közmunkás és a 27%­-os áfa országában arra büszkének lenni, hogy havi ötezer forinttal emelkedik a két gyereket nevelők családi adókedvezménye, egészen szánalmas.
korell
Fájó érzés látni, hogy mennyi "kemény" sorsú ember él az országban :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.