A lopással megvádolt postások után az áruházak eladói jutottak az idegösszeomlás szélére a nyugdíjasoknak kiküldött, tízezer forint értékű Erzsébet-utalványok miatt – írja a 24.hu

Káoszt okoztak a nyugdíjasok Erzsébet-utalványai az üzletekben

A nyugdíjasok közül ugyanis sokan nincsenek tisztában azzal, hogy az utalványokért csak élelmiszert lehet venni, és azokból nem lehet visszaadni. Ez nem az ő hibájuk, hiszen nem találkoztak vele eddig: a köznyelvben csak “kajautalványként” emlegetett extrát a munkáltatók adják munkavállalóiknak. 

A 24.hu beszámol arról, mi zajlott egy országos kiskereskedelmi lánc egyik belvárosi egységében, kedd délelőtt. A szokottnál többen voltak, és a sorok nem haladtak sehová, mert minden idősebb vásárlónak el kellett magyarázni, mire jó az utalvány.

Az egyik pénztárosnak már könnyes volt a szeme és remegtek a kezei, ahogy újra és újra el kellett mondania a nagy hangon reklamáló vevőknek, hogy nem ad vissza készpénzt az utalványból, és nem lehet mindent ezzel fizetni. Részletek a 24.hu-n olvashatók.

81 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
Na, akkor ezért vonultak a tökösök nyolckerekűvel az utcára...
Lázadnak a boltosok a nyugdíjasok ellen

:D
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@koszpeko: 10.54-re: Nem is erdemes - vele...:o))
koszpeko
@karma1: Szia Karna :)
Jó látni a társaságot.
Mi van kedvenc bringásunkkal?
Eriksson
@koszpeko: A befizetésed gondolom visszakaptad, csak a várt haszon maradt el. Az biztosítja a jogfolytonosságot az állami nyugdíjhoz.
Eriksson
@szaboria1: A lényeg a NEM csökkenésen van. Hogy vesztett értékéből, az egy más téma. Nagyban hozzájárul a 27%-os ÁFA.
karma1
@koszpeko: Szia Dragam, szerintem most a cajgas eppen a bahamai vallalati uduloben piheni ki a trollkodasa osszes faradalmat, tudod, aki fide$$-es, annak a felso polc jar... Meg egy darabig... Utana meg a Csillag, esetleg Sopronkohida, vagy ilyesmi... :o)))
koszpeko
@karma1: Vinnék nekik bablevest :)
Szerintem engedélyt is kapnánk a bográcsolásra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.