Tiltott adatszerzés gyanúja miatt folytat vizsgálatot a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Janiczak Dávid, Ózd jobbikos polgármesterének feljelentése alapján – írja a Magyar Idők.

Janiczak az után tett feljelentést, hogy egy ózdi magánszemély elmondta neki: lehallgatták, és meg is mutatta a felvételeket. A jobbikos polgármester a lap kérdésére nem árult el részleteket, de a háttérben a Jobbik politikai ellenfeleit sejti, akiknek célja, hogy lázítsanak és bizalmatlanságot keltsenek a párton belül.

Az ózdi lehallgatási ügy azzal kezdődött, hogy Janiczak – aki 2014-ben egy megismételt választáson, a szavazatok elsöprő többségével lett polgármester – szilveszter előtt közzétett egy képet a Facebook-oldalán, amelyen ing nélkül ül az íróasztalánál.

Azt írta: a lehallgatás „sokszor szenvedélyes, kontroll nélküli beszélgetéseket” rögzített, ami olyan, mintha meztelenül lépne az utcára, mert „ meztelenné, kiszolgáltatottá teszik a szereplőket”.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Tipikus orbáni hordamódszer! Törvénytelenül lehallgatják a magánlakásokat, irodákat, vállalkozásokat, a telefonokat, esetenként közvetett módon tetten érhető, hogy szolgálati segítséggel helyezik el a poloskáikat, "civilnek" mondott nyalogány szervezeteikkel végeztetnek megfigyeléseket, mert a Pintér Művek nem bírná a személyi állományával, milliókért béreltetnek autókat a megfigyelésekhez a Mercédesz kisbusztól a 30 éves Renault Meganig, a vadi új Opelektől a régebbi Deawoo Matízig!
Van pénz - sose fogy el!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.