Hónapokon keresztül ismeretlenek aljas szándékkal illegálisan lehallgattak a polgármesteri irodámban. Felvételeket készítettek az ott elhangzott bizalmas, sokszor szenvedélyes, kontroll nélküli beszélgetésekrõl - írta Facebook-bejegyzésében Janiczak Dávid, Ózd jobbikos polgármestere. Tiltakozásul pedig egy meztelen képet is feltette magáról. A furcsa irodai meztelen fotó mellé Janiczak Dávid azt is írta a Facebook-oldalán, hogy az irodájában elhangzott „bizalmas, sokszor szenvedélyes, kontroll nélküli beszélgetésekről" készített, és az interneten nyilvánosságra hozott felvételekkel az az elkövetők célja, hogy pellengérre állítsák őt, bizalmatlanságot, ellentéteket szítsanak, és legvégül megdöntsék az őt polgármesterré tevő választói akaratot - írta a pestisracok.hu. Janiczak ahhoz hasonlította a lehallgatást, mintha "az ember lakásában, a nappaliban, a hálószobában helyeznének el lehallgató készüléket, ahol olyanokat is kimond, amiket máshol nem mondana ki". Azt, hogy a bejegyzés...

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
hogy ez a Kunhalminak miért is nem jutott eszébe? =))
quadrocopter
Eléggé betegesen jószándékúnak kell lenni ahhoz, hogy egy ilyen Orbán-rezsim uralkodása alatt, eszünkbe se jusson a titkosszolgálati eszközök és módszerek törvénytelen felhasználásának a lehetősége!
A Nemzetbiztonsági Bizottságban elüldögélő ellenzékieket úgy b****ák át, ahogy akartják!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.