A mínusz 11 fokos hideg ellenére sok budapesti hajléktalan úgy döntött, inkább az utcán tölti az éjszakát. Őket az utcai gondozó szolgálat próbálta rábírni, hogy mégis menjenek szállóra, vagy ha nem sikerült, akkor pokróccal, meleg teával látta el őket.

Forrás: Abcúg
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Tetves hazugovics ezt a cikket olvasgasd te mocsok, mert ez lesz a te sorsod is ha letaszítunk a képzeletbeli trónról!!!
Eriksson
A sok budapesti hajléktalan saját döntésének az áldozata, önmaga ellen nem lehet megvédeni senkit.
bakegya
A FELCSUTKAI PANCSOLÓ ARÉNÁBAN HÁNY FORRALT BOROS HORDÓT ÜTHETTEK VOLNA CSAPRA,HA AZ EU POLGÁRAINAK ADAKOZÁSÁBÓL NÉHÁNY MILLIÓT TARTALÉKOLT VOLNA AZ ORBÁN ORSOS VICCTOR A HIDEG NAPOKRA IS-DE NEM,NEKI A MÉSZÁROS LÖLŐ ÉS A SAJÁT PEREPUTTONYÁT DEGESZRE TÖMNI JOBBAN TETSZETT..KIBASZNÁM A FAJTÁRSAIVAL EGYÜTT EZT A BÜDÖS BANDÁT AZ É -SARKI JEGESMEDVÉK KÖZÉ ,SÜTTESSÉK OTT A ZSÍRJUKAT.Hány ÁRTATLAN EMBERÁLDOZAT (HULLA)HIÁNYZIK MÉG A GYŰJTEMÉNYÉBŐL???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.