Szalmonellás kölesgolyót hívott vissza a Lidl – tette közzé a cég szerdán a honlapján.

A rendelkezés kizárólag a

Lidl Magyarország Bt. Circuss Bio kölesgolyó, Barbecue ízű, 120 grammos termékére

vonatkozik. (A terméken a következő minőségmegőrzési idő szerepel: 21.05.2017.)

A visszahívás oka, hogy a szóban forgó termékben a Lidl saját minőségellenőrzési vizsgálatai során

szalmonella szennyezettséget mutattak ki.

A szalmonella baktériumok elszaporodva fertőző megbetegedést okozhatnak bár  száraz helyen tárolt és snack-ként, szárazon fogyasztott kölesgolyóban a baktériumok elszaporodása nem valószínű – jegyzi meg az áruházlánc közleménye.

Ebből a kölesgolyóból senki ne egyen!

A Lidl kéri a vásárlókat: amennyiben a fenti termékből vásároltak, ne fogyasszák el, hanem azt bármely Lidl üzletbe vigyék vissza. A vételárat a vásárlást igazoló nyugta nélkül is mindenki visszakapja.

A termékvisszahívás kizárólag a 21.05.2017-es minőségmegőrzési idejű Circuss Bio kölesgolyó, Barbecue ízű, 120 grammos terméket érinti. A Lidl által forgalmazott más termékre a visszahívás nem vonatkozik. A Lidl Magyarország Bt. – a termék gyártója nevében – elnézést kér az okozott kellemetlenségért – áll a közleményben.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gazdag dezső
Sajnos nagyon sok más hasonló termék található a boltokban!!! Hol van ,és miért a sok ellenőrzés ?Azok az élelmiszerek amik károsak az egészségre miért vannak még a boltokban ? Nemrégiben lehetett olvasni hogy a nutella rákkeltő! Ere hatalmas reklámját láttam a TV-ben többször is megjelenni! Nem lehetne az ilyeneket letiltani ?De sok van még hasonló árú! Azok amelyek a bizonyos E tartalmú /szervezetre káros / anyagokat tartalmaznak!! Miért is van a kenyérben vagy 15-18 adalék ?? Amelyek talán még károsak is ??A mama sütötte kenyér elállt egy hétig is,és a mostani 2 napig ?Volna mit tenni az élelmiszer vizsgálóknak,de hát ...mit csinálnak ??...?? A gyártók mérgezik a fogyasztót szép lassan,de ez milyen jó ahhoz hogy kevés nyugdíjas legyen !!Egyébként pedig ha megemelték a minimálbért negyedével,akkor a nyugdíjakat 1.6 %-al ,ez tisztességes??Szemétség egy életen át fizetett járulék fizetését elkölteni kisvasútra Felcsútra ,meg stadionokra,államadósság megfizetésekre...van még sok más ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.