Jelenleg már a washingtoni Kapitóliumban tartózkodik Donald Trump, akit perceken belül, magyarországi idő szerint este 6 órakor iktatnak be az Egyesült Államok elnökeként.

A leendő elnök Barack Obama leköszönő elnök kíséretében érkezett meg. 5 óra 33 perckor már a pódiumon állt, hogy letegye az esküt.

Trump lányai, Ivanka és Tiffany Trump, valamint fiai, Donald Jr, Eric és Barron Trump együtt érkeztek meg – a két nő fehér ruhát választott az alkalomra, míg a leendő elnök felesége, Melania Trump egy világoskék Ralph Lauren szettben pompázik. Az új first lady egy kék Tiffany-dobozt nyújtott át ajándékul a leköszönő Michelle Obamának.

Jelen van a Clinton-házaspár is, a vesztes elnökjelölt, Hillary Clinton úgy fogalmazott: "azért vagyok itt, hogy tisztelegjek a demokrácia és annak értékei előtt". Itt van a korábbi elnök, George W Bush és felesége, Laura Bush is. A legextrémebb vendég kétségtelenül a mexikói drogbáró El Chapo.

A Lincoln-emlékmű és a Kapitólium közötti téren meglehetősen szellős a tömeg, ami a korábbi beiktatásokról nem volt elmondható. Eközben a tüntetők köveket dobálnak, ablakokat törnek be, sokakat rendőr visz el.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
"A Lincoln-emlékmű és a Kapitólium közötti téren meglehetősen szellős a tömeg, ami a korábbi beiktatásokról nem volt elmondható. "

Majd ott is összébb húzzák a kordont, h sűrübbnek látszódjon a tömeg, nálunk ezt a módit már föltalálták.
Bánhatja trumpli, h nem hívta + a zorbánt, mert vitte volna magával az ötletet is + a cöfösbékemenetelőket is, h sokan legyenek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.