A magyar kormányfő megint vázolta az új világrendet, amiben csak a kétállami megállapodások működnek. Jóban kell lenni szerinte az összes nagyhatalommal, Trumppal különösen.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Szóval elsősorban Trumppal ?
Rövidesen jön a Putyin ezért büntetést fogsz kapni !

De bízok abban, hogy az új világrendet nem a hozzád hasonlóak ( mint amilyen a a tolvaj bandád veled az élen ) fogják végbevinni !
Eladott Ország
Én sajnos nem voltam jelen személyesen Donald Trump beiktatásán. Biztosan
elkeveredett a postán a meghívóm, van ilyen. Vagy valami hülye összefogta Orbán Viktoréval és kikézbesítették Mucsaröcsögére, de már úton van visszafelé és húsvétra megkapom.
Most meg szinte extázisba esve emelik pajzsukra és remélik a megváltást egy veszélyes,
kiszámíthatatlan bohóctól, aki mellékállásban egy erkölcsi toprongy is ráadásul? Akinek a
beiktatásán a világ elsővonalbeli művészei nem hajlandóak fellépni, de akinek a Bayer­Bencsik-Bogár Bermuda­háromszög bulit szervez? Akinek a kedvéért a konzervatív lakájmédia botoxolt celebekként emleget és aláz évtizedek óta elismert színészeket? Tényleg ez a nemzeti konzervatív ­polgári ­keresztény oldal? Ez a szájbatekert nemzeti oldal, amely egy Trump­féle rasszista, szexista, a kisemmizetteken, sérülteken, gyengébbeken gúnyolódó, a kisebbségeket megbélyegző, populista futóbolondokkal vállal közösséget és közben konzervatív és tradicionális emberi értékekről ugat? Az önértékelési zavarokkal küzdő, állandó megerősítésre szoruló, pozitív megerősítések hiányában dühöngő pszichopatává átalakuló kisember vergődésének aktuális fejezetét láttuk. Reméljük, Trump is tud róla, hogy mindig is nagyra tartotta Magyarországot és a szabadságharcos magyar népet. Végül is a lényeget tekintve tökmindegy. Annyi jelentősége van, mint bármilyen más diplomáciai retorikai aktusnak. Jelen esetben ennek egyik oldalán egy szuperhatalom ámokfutó vezetője, a másikon egy jelentéktelen kis ország küldetéstudatos, önjelölt hadvezére áll. Akinek a hangok és a gyógyszerek azt súgták, hogy egyszer majd Európa trónjára kerül. Elég baj ez nekünk. Változatlanul."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.