A kormányéhoz hasonló konzultációt indított Kocsis Máté józsefvárosi polgármester, aki levélben küldött kérdéseket a kerület lakosainak a közrendről. Az egyik kérdés arra utal, hogy akár rendelettel is rásegíthet az önkormányzat a társasházak házirendjének betartatására.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pergető
Ezt most jó ötletnek tartom, mert néhol annyi a renitens, antiszociális alak, hogy az egész közösség szenved tőlük. Lenne mit szabályozni!
Eladott Ország
Igen, a szétszakadt társadalom és a erőszak árnyékában Kocsis Máté a lerohadt Józsefváros plebejus polgármestere levélben küldött kérdéseket tesz fel a kerület lakosainak a közrendről. " Ő fidesz archetípusa, a szeplőtelen családapa, a keresztény, önmagát úton ­útfélen és kényszeresen heteroszexuálisként definiáló lény. Szükséges ilyen látszat intézkedéseket megtenni, mivel szociális ellátórendszert szétverték, a társadalom szétszakadt. 2017-­től kezdődően a kormány megszünteti az átmeneti otthonokat. A hajléktalanszállók kivételével eltűnnek a rendszerből az átmeneti idős otthonok, a fogyatékossággal élők gondozóházai, a pszichiátriai, valamint a szenvedélybetegek átmeneti otthonai. A terv az, hogy ezeket az intézményeket nem átmeneti, hanem állandó jellegűvé alakítják. Elvben. A gyakorlatban hét éve nem bővülnek a férőhelyek az ilyen intézményekben és nincs annak nyoma, hogy a jövőben bővülnének.Ha vannak hozzátartozók és meg tudják tenni, természetes dolog, hogy támogatniuk kell idős szüleiket, rokonaikat. De ha valakinek nincsenek gyermekei, vagy olyan helyzetben vannak, hogy nem képesek hozzájárulni a költségekhez? Azokkal az idős emberekkel mi történik? Mert én nem látok szociális rászorultság esetén alkalmazandó és működő megoldást. Félek tőle, hogy a következő fog történni: aki meg tudja fizetni, vagy a családja meg tudja fizetni az ellátást, az fog kapni ellátást. Amelyik idős ember nyugdíja nem elegendő erre, az nyomorult, méltatlan módon fogja leélni hátralévő éveit. Magára marad, ahogy magukra maradtak a rokkantak, a beteg gyermeket nevelő családok, a munkanélküliek és mindenki, aki elesett, önmagán nem tud segíteni. Mert a kormány egy ilyen társadalmat épít fel és már jó úton van a befejezéshez. Felépült a Tajgetosz."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.