Az aláírásgyűjtés kezdete óta (január 19.) most vasárnap estig 70 ezer aláírást gyűjtött össze a Momentum Mozgalom – írja a hvg.hu.

Ezen kívül az LMP korábban nyilvánosságra hozta, hogy ők már 10 ezer aláírásnál járnak. Ez alapján, a Momentum és LMP számát egybevetve,

az olimpiaellenes kampány jelenleg 80 ezer aláírásnál tart.

Az olimpia ellen kampányoló Momentumnak és az akcióját támogató pártoknak több mint két hetük van még, hogy összeszedjék a népszavazás kiírásához szükséges 138 ezer hiteles aláírást.

 

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Gyerekek, többet szedjetek össze, mint a limit alsó határa, mert majd érkezni fog a Nemzethy Választási - és Részrehajlási Pártmegbizoccságtől:
- nem azonos nagyságúak a betűk,
- jobbra-balra dőlnek a betűk,
- nem egyforma erővel nyomták rá a tollat,
- a nevek nagybetűvel kezdődnek,
- választási kopaszok nem hitelesítették,
- nincsenek mellékletként csatolva az anyakönyvi kivonatok...stb.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
Csak megéri 2-3000 milliárdért Olimpiát rendezni, mert megismerik Magyarországot a világon!

Mert a kutya sem ismerte a görög, illetve a brazil olimpia előtt a fetasajtot, vagy a szambát, most már a világ 0,01%-a tudja, eszi, ropja! :)
verőce21
70 ezer aláírás? - ó és még ez is!
Nem fog bekavarni annak a sok szegény idiótának a nagy hidegben, csúszós úton ez a sok program? Füttyögés, plakátolás, becsengetni minden házba a maradék 40-60.000 aláírást megszerezni. Szoros lesz!
Pergető
@verőce21: Te ellenzed, én nem! Viszont jelzés hogy megtorpant a szám! Neked mit üzen ez?
verőce21
@Pergető: (19:38) Azt üzeni, hogy megrendezzük, csak megéri 2-3000 milliárdért megnyerni kb.6 népnemzethyaranyérmet és népszerűsíteni a csirkepaprikást benkelacibácsi módra. :)
Pergető
@verőce21: Eddig oké. És miért rendezzük meg? Miért nem tiltakozik a démosz? Miért nem kiált fel hangosan és tiltakozik ellene? Vagy netán támogatja?
JAJMÁR
Nyolcvanezer?? Megvan az már száz is.. De'hiszen ez már 2\3! (fityeszlogikával mérve) A zemberek kinyilvánították akaratukat és megüzentêk a kormánynak. Ezt pedig illene megérteni ugyi?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.