A Publicus Intézet mérései szerint az elmúlt egy hónapban a Fidesz támogatottsága nem változott, maradt 25 százalék. Az MSZP tábora egy százalékpontot növekedve 13 százalék lett, míg a Jobbik tábora egy százalékpontot csökkenve, 10 százalék. A Kétfarkú Kutya Párt támogatottsága ötödik hónap után most először nem érte el az 1 százalékot.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Az ellenzék elpazarolt 7 évet a szir-szar nyöszörgéseivel és a saját piti gondjaival! Az a csoda, hogy néha látszik a létezésük!
Béla333
A 2010-es választási vereséget követően kellett volna kiállni, bocsánatot kérni a választókkal, az országgal szemben elkövetett disznóságokért, kizárni a soraik közül a bűnözőket, akik érintettek a Fidesszel közös lopkodásban, kárenyhítés miatt az ellopott pénzek minél nagyobb részét visszaszolgáltatni!
Ha ez őszinte lett volna, most reális esélyük lenne akkora támogatást felmutatni, ami elég lenne a Fidesz 2018-as leváltásához.
Mivel ez nem történt meg, csak a maszatolás ment, így most itt állunk megint egy választás előtt és várják, hogy újra rájuk szavazzanak az emberek.
Nem fognak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.