„Szavazzatok ránk, hogy legyen állásunk” – nagyjából ezzel az üzenettel tudják a baloldali politikusok megörvendeztetni fogyatkozó számú híveiket. Nyíltan persze nem hangoztatják, már csak azért sem, mert nem érnek rá a szavazókkal kommunikálni, újabb és újabb belső egyeztetések kötik le az energiáikat. Ma például az MSZP elnöksége tárgyal a miniszterelnök-jelöltről, azaz Botka Lászlóról.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Időzített bomba megtette hatását! Én csak azokat a fiatal baloldaliakat sajnálom, akiknek tényleg semmi közük nem volt sem a kommunizmushoz, sem a lopásokhoz, akik valóban az eszme miatt lettek MSZP-sek...Kiderülnek itt a dolgok, miért nem akarta annyira az MSZP a győzelmet. Markában tartotta őket a Fidesz! Ezért nem mertek sokszor szembe menni velük, még amikor a hívek is úgy érezték sok esetben, hogy na most! S a durranás helyett hezitálás folyt. Régen nem tudtunk róla,csak sejtettük a disznóságokat, s íme... Most a szemünk előtt történik minden, hisz már a szemünket lopják ki! Csodálkoznak azon, hogy a szavazásokkor egyre kevesebben járulnak az urnákhoz?! Kiábrándító az egész magyar politika úgy ahogy van! Veszekedés a még lerágatlan csontokért!
Béla333
Idézet a cikkből:
„Találkoztam néhány hónapja Ferivel, teljesen ki volt akadva Kerék-Bárczyra. Azon háborgott, hogy Szabolcs mit képzel, amikor azt írja, hogy ő [mármint Gyurcsány – a szerk.] nem is akar nyerni, és egyetlen célja, a többi baloldali párttól minél több szavazatot elszipkázni, hogy a következő ciklusban ő dominálja a baloldalt. Majd rátért a 2018-as választás boncolgatására, ami szerinte teljesen esélytelen, 30-40 helyen lehet a Jobbikkal együtt legyőzni a Fideszt. Addig azonban a DK-n és az MSZP-n kívül az összes kisebb pártot el kell takarítani, a két nagyobbnak meg koordináltan kell indulni, hogy eldőljön, ki lesz az ellenzék vezetőereje.”

Na ezért nem lehet semmit sem elhinni a Ferinek!
Béla333
Aki ezekre szavaz, az csak elvesztegeti a szavazatát! Semmi értelme egy ilyen összeborulásra szavazni, ráadásul most hogy úgy látszik, a jelek szerint amikor ők vannak kormányon ők is lopnak mint az állat!:

"A korábban MDF-es, majd Bokros Lajos mellett dolgozó Kerék-Bárczy Szabolcs a 168 órában megjelent publicisztikájában azt írta, hogy a baloldali ellenzék csak a biztos szavazóközönséget osztja fel újra és újra egymás között, meg sem kísérel nyerni, mivel vezetőit többnyire csak a megszerezhető parlamenti helyek biztosítása foglalkoztatja. "

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok