A Direkt36 birtokába jutott felvételen az hallható, ahogy Szekszárd fideszes vezetői beszélgettek arról, milyen ajánlattal kereste meg a várost a miniszterelnök vejéhez kötődő cég. Az akkor Tiborcz István által tulajdonolt Elios Innovatív 2014 májusában nyerte el a szekszárdi közvilágítás korszerűsítésére kiírt 700 milliós megbízást. Az erről szóló közbeszerzést alig két hónappal korábban írták ki, tehát a cég is csak akkor értesülhetett a lehetőségről. A hangfelvétel szerint azonban már 2012 nyarán, másfél évvel a szerződéskötés előtt egyeztetett a beruházásról egyik tisztviselőjük a szekszárdi városvezetéssel.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
@karma1: Nyolc évvel ezelőtt ezért már felgyújtották volna a parlamentet, ellopták volna a koronát, a büféből pedig elvitték volna az összes túró rudit.
karma1
Jo tenyfeltaro cikk, csak az a baj, hogy nem eri el a teljesen elfasult emberek ingerkuszobet semmilyen szinten sem.
Pedig ez egy nagyon fontos adalek lenne a csalad bunlajstromahoz.
elnyomott
És akkor mi van? Lehet szörnyülködni, de ettől semmi nem fog változni.
Cefi
Ahogy Sándor György mondta a futásról: "Egyenlő pályák, egyenlő esélyek. Én biciklin megyek."
Cefi
@karma1: Nyolc évvel ezelőtt ezért már felgyújtották volna a parlamentet, ellopták volna a koronát, a büféből pedig elvitték volna az összes túró rudit.
papa.49
A kispöcsnek majd a nyaka tartja a segge súlyát az apósa mellett!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.