Halálra gázoltak egy rendőrt délelőtt az M5-ös autópályán, Gyál mellett. A fiatal nő és társa félreállított egy autóst, hogy igazoltassák, ezután történt a tragédia.

Mindketten a leállított kocsi mellett álltak, amikor egy kamion a hátul álló rendőrautóba rohant, majd mindkét kocsit, a járőrökkel együtt az árokba lökte. A rendőrnő a helyszínen meghalt, társa, valamint az igazoltatott sofőr súlyosan megsérült – számolt be az RTL Híradója.

Tragikus baleset az M5-ösön, igazoltatás közben gázoltak halálra egy rendőrnőt

Előléptették a balesetben elhunyt rendőrnőt

A belügyminiszter a szolgálat halottjává nyilvánította és előléptette törzsőrmesterré Menus Anikó őrmestert, a Készenléti Rendőrség járőrét.

Menus Anikó 1993. november 26-án született Pásztón. 2015. szeptember 1-jén próbaidőre kinevezték a Készenléti Rendőrség határrendészeti igazgatóságának állományába járőrtársnak, őrmesteri rendfokozatba.

Tragikus baleset az M5-ösön, igazoltatás közben gázoltak halálra egy rendőrnőt

Fotó: police.hu

Tavaly szeptember 1-jével a Készenléti Rendőrség nyugat-magyarországi határrendészeti igazgatóságának határvadász mélységi ellenőrzési osztályán járőr beosztásban véglegesítették.

A rendőrség megrendülve és együttérzéssel osztozik az elhunyt rendőr családjának fájdalmában.

(MTI)

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
@lusta: 20 :36

Ausztriában is , a civil fekete autó kivezeti a legközelebbi parkolóba és ott igazoltatja...de itt nem lehetett megoldani, 24 éves volt a rendörnö. nyugodjon békében, részvétem a Családnak !!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@1magyar: No, akkor tenyleg valoszinuleg roman allampolgar, s 4 kezben vezettek.
De akkor az is kiderult, hogy nem tartotta be a kovetesi tavolsagot, mert ellenkezo esetben meg ha matat is a fulkeben,v agy neki, vagy a tarsanak eszre kellett volna vennie a leallosavban allo ket autot.
papa.49
@volvós: Végül is igaz lett a Pestimrére egy családi házba bejelentkezett 1400 román söfőr, itt a bizonyíték!!!Elaludt a tetű, mert Romániából indult van kettő, három ,,vezetői kártyája,, különböző nevekre, ha a söndörök keresik azt hazudja, hogy ,,az országhatárig vezetett, vagy előre utazott Bécsbe a váltásra,, naponta hallom ezeket a történeteket!!!
A ma kezdődött igazoltatásról annyit ma megjártam Debrecen, Nyíregyháza utat egyetlen rendőr autót láttam a 460 km alatt Ebes határában állt, és azt skubizta, ki előz a záróvonalon!!!
havasigyopár
Rosszkor, rossz helyen álltak. Mindíg ezt csinálják! Rossz a tanító mesterük, a fő fő atyaisten a kormányban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.