A jó fröccs készítése nem ördöngösség. A fröccs fajták sokfélesége a magyar leleményességet dicséri. Mi kell egy jó fröccshöz, és mik a keverési arányok? A fröccs magyar találmány. A legenda szerint a a fröccs egyik alapanyagát, a szódavizet Jedlik Ányos találta fel. Bár ez valójában nem így van, a fröccs fajták sokfélesége a magyar leleményességet dicséri. Egy pohár fröccs mindig jólesik. Bár fröccsözni általában nyáron szoktunk, egy jó fröccsöt bármikor megihatunk. Vidéki kiskocsmákban télen-nyáron ezzel kísérik a házi pálinkát. Ott aztán elég sok ital elfogy, hihetünk a szakértőknek. Komolyabbra fordítva a szót, a téli, nehéz, zsíros ételek mellé, mint a töpörtyű, vagy a sült kolbász, igenis jól esik egy pohár jó fröccs. Ráadásul az emésztést is segíti. Mi kell a jó fröccshöz? Kattintás után megtudod!

Forrás: boresetel.hu
Feltöltő: HobbiSommelier
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ahogy azt egy bájos barátnőm szőlős-gazda édesapja szokta volt mondani: a jóistenke pontosan tudja mennyi víz kell a borba, butaság felülbírálni! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.